Γιασικεβίτσιους για Τρινκέρι: «Εκτός από κρασιά ίσως ξέρει και περισσότερο μπάσκετ από μένα»

Γιασικεβίτσιους για Τρινκέρι: «Εκτός από κρασιά ίσως ξέρει και περισσότερο μπάσκετ από μένα»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το τέλος του ματς της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου με 81-72 στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Euroleague και πήρε την πρόκριση για το Final Four του Βελιγραδίου.

Η αλήθεια είναι πως η Μπάγερν Μονάχου έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και οδήγησε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, ενώ κατάφερε να κάνει το μπρέικ στο δεύτερο ματς μέσα στην Ισπανία.

Μετά το τέλος του πέμπτου αγώνα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στις δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο Αντρέα Τρινκέρι, καθώς η Γερμανοί έβαλαν δύσκολα στη Μπαρτσελόνα. Πιο συγκεκριμένα ο Λιθουανός τεχνικός έκανε λόγο για μια σειρά αγώνων που τον έκαναν καλύτερο προπονητή, ενώ αναφερόμενος στον Αντρέα Τρινκιέρι ανέφερε ότι πιθανότατα να γνωρίζει και περισσότερο μπάσκετ από αυτόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: 

«Συγχαρητήρια στον κόουτς Τρινκιέρι. Έχω εξαιρετική σχέση μαζί του. Φυσικά γνωρίζει περισσότερα στα κρασιά σε σχέση με εμένα. Πιθανόν να γνωρίζει και περισσότερο από μπάσκετ από εμένα. Είμαι χαρούμενος για τη σειρά. Με έκανε καλύτερο προπονητή».

«Στο δεύτερο ημίχρονο μικρύναμε το rotation. Ήταν πολύ καλό που διαχειριστήκαμε τα προβλήματα με τα φάουλ και ήταν καλό που στο τέλος του ημιχρόνου ήμασταν κοντά στο σκορ. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να πάρει κάποιος τη πρόκριση στο Final 4. Και εμείς τα καταφέραμε. Τώρα θα αφοσιωθούμε στην ACB ώστε να βελτιώσουμε το παιχνίδι και να παρουσιαστούμε στο Βελιγράδι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ