Συγκλονιστικός ΜακΚίσικ: Παίζει μόνος του!

Συγκλονιστικός ΜακΚίσικ: Παίζει μόνος του!

Ο Αμερικανός ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μονακό – Πολλά προβλήματα για τους Ερυθρόλευκους και στις δύο πλευρές του παρκέ – Τους κρατάει… ζωντανούς ο ΜακΚίσικ, με 16 πόντους!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίσει την Μονακό στο ΣΕΦ στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Euroleague, που θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει στο Final 4 του Βελιγραδίου, με τον Σακίλ Μακκίσικ να παίζει… μόνος του απέναντι στους Μονεγάσκους.

Ο Αμερικανός ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και στις δύο πλευρές του παρκέ και την Μονακό να είναι μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου 20αλέπτου.

Χάρη στον Σακίλ ΜακΚίσικ και την εξαιρετική εμφάνιση του Αμερικανού γκαρντ, όμως, οι Ερυθρόλευκοι παρέμειναν κοντά στο σκορ και… ζωντανοί στη μάχη της νίκης – πρόκρισης στο Final 4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ.

Ο Αμερικανός γκαρντ στο πρώτο ημίχρονο είχε 16 πόντους, με 3/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 4/4 βολές, ενώ είχε επίσης 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Ο έμπειρος άσος μάλιστα έδωσε πολύ μεγάλη ενέργεια και στην άμυνα, όντας ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ψάχνει τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Σακίλ ΜακΚίσικ και θα βοηθήσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι με την Μονακό και να πάρει το εισιτήριο για το Final 4 του Βελιγραδίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ