Ο Λαμόνικα και οι άλλοι – Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές του FINAL 4 της Euroleague – Ποιοι «σφυρίζουν» Ολυμπιακό

Ο Λαμόνικα και οι άλλοι – Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές του FINAL 4 της Euroleague – Ποιοι «σφυρίζουν» Ολυμπιακό

Η EuroLeague ανακοίνωσε τους οκτώ διαιτητές οι οποίοι θα σφυρίξουν τα τέσσερα παιχνίδια του φετινού Final 4 (19-21/5) στο Βελιγράδι.

Η Euroleague έκανε γνωστούς τους οκτώ διαιτητές που θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι εν όψει του Final Four που θα διεξαχθεί από τις 19 έως της 21 Μαΐου και για ακόμη μια χρονιά δεν υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Να σημειωθεί ότι οι Λάτισεβς και Βίλιους ήταν οι διαιτητές του περσινού τελικού, ενώ οι επτά από τους οκτώ έχουν ξαναβρεθεί σε Final Four. Επιπλέον και ο Γκίτις Βίλιους από την Λιθουανία είχε βρεθεί στο περσινό Final Four.

Πιο συγκεκριμένα στο Final Four της σεζόν 2020/2021 οι οκτώ διαιτητές που βρέθηκαν στην Κολωνία ήταν οι Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονθάλεθ (Ισπανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Ούρος Νίκολιτς (Σερβία), Μεχντί Ντιφαλά (Γαλλία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία).

Στον πρώτο ημιτελικό του Final Four του Βελιγραδίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές Αναντολού με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό , ενώ στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης η Μπαρτσελόνα θα κοντραριστεί με τη Ρεάλ στον ισπανικό εμφύλιο και το μόνο που μένει πλέον είναι να γίνουν γνωστοί οι διαιτητές, ανάμεσα στους συγκεκριμένους 8, που θα διευθύνουν τα ματς.

Μάλιστα στο φετινό Final Four της Euroleague θα βρίσκεται κανονικά και ο Λουίτζι Λαμόνικα μετά την απουσία του από το περσινό που είχε διεξαχθεί στο Lanxess Arena στην Κολωνία. Αυτή θα είναι η 10η παρουσία του Ιταλού διαιτητή σε Final Final, με την πρώτη του φορά να είναι πριν από 20 χρόνια στο Final Four της Μπολόνια το 2002 στην Ιταλία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ