Αποχαιρέτησε την Αρμάνι ο Ντιλέινι

Αποχαιρέτησε την Αρμάνι ο Ντιλέινι

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι δεν θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν λόγω ενός τραυματισμού και με δήλωσή του αποχαιρέτησε την Αρμάνι.

Παρελθόν από την Αρμάνι αποτελεί ο Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Αμερικανός γκαρντ τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενός τραυματισμού στους κοιλιακούς στο δεύτερο ματς των playoffs της Euroleague με την Εφές και δεν θα προλάβει να αγωνιστεί μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας ο Ντιλέινι προανήγγειλε ουσιαστικά και την αποχώρησή του από την ομάδα αφού η νέα σεζόν θα τον βρει μακριά από το Μιλάνο.

Η δήλωση του Ντιλέινι:

«Θέλω απλώς να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό και τους συμπαίκτες που έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να με βοηθήσουν σε δύο δύσκολα χρόνια, ψυχικά και σωματικά λόγω των τραυματισμών.

Αυτά ήταν δύο ξεχωριστά χρόνια με δύο από τις καλύτερες ομάδες στις οποίες έχω παίξει, έχοντας παράλληλα και πολύ κακή τύχη, αλλά μου άρεσε και εκτίμησα τον χρόνο μου εδώ στο Μιλάνο εντός και εκτός γηπέδου.

Ευχαριστώ τους οπαδούς που μας στήριξαν, παρόλο που είμαι στενοχωρημένος που δεν μπορώ να παλέψω άλλο με τα αδέρφια μου, ενώ έχουμε ακόμα μια δουλειά να τελειώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ