Βεζένκοφ: «Ζούμε ένα όνειρο – Ταλαντούχα ομάδα η Έφες» (vid)

Βεζένκοφ: «Ζούμε ένα όνειρο – Ταλαντούχα ομάδα η Έφες» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το Final Four και το ματς με την Αναντολού Έφες, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι ζουν ένα όνειρο.

Ο Ολυμπιακός πάτησε… Βελιγράδι και είναι έτοιμος να ριχτεί στη «μάχη» απέναντι στην Αναντολού Έφες για μια θέση στον μεγάλο τελικό, με τον Σάσα Βεζένκοφ να είναι ενθουσιασμένος.

Ο φόργουορντ των Ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στο ματς με τους Τούρκους, τόνισε πως όλοι στην ομάδα ζουν ένα όνειρο, ενώ απάντησε και στο αν τραγουδήσει σε περίπτωση που οι Πειραιώτες πάρουν το τρόπαιο.

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:

Για το Final Four: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος και ευλογημένος που είναι το πρώτο μου Final Four. Το έχω συνειδητοποιήσει, έχουμε έρθει εδώ χωρίς άγχος με καλό κλίμα, συγκεντρωμένοι, να διεκδικήσουμε τους στόχους μας.

Η Έφες είναι ταλαντούχα ομάδα με παίκτες που ξέρουν πώς να κατακτούν τρόπαια. Θα κριθεί στον ρυθμό, στη σκληρή άμυνα και στο να κάνουμε όσο λιγότερα λάθη στην επίθεση. Κοιμάμαι σε κάθε ταξίδι, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Εγώ θα κάνω αυτά που θέλω και αυτά που κάνω. Λίγο κοιμήθηκα. Δεν πρόλαβα να ονειρευτώ. Είναι όνειρο που ζούμε και ελπίζω το Σάββατο βράδυ όλα να είναι καλά».

Για το αν τραγουδήσει σε περίπτωση που οι Ερυθρόλευκοι πάρουν τη Euroleague: «Μόνο αν έρθουν αυτοί που με κόψανε με παρακαλετά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ