Αταμάν: «Ο ελληνικός Τύπος να ακούσει καλά, θα είμαστε πρωταθλητές»

Αταμάν: «Ο ελληνικός Τύπος να ακούσει καλά, θα είμαστε πρωταθλητές»

Το εγκώμιο της ομάδας του έπλεξε ο Εργκίν Αταμάν εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Final 4 του Βελιγραδίου, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον ελληνικό Τύπο.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ομάδα του, την Εφές, ο Εργκίν Αταμάν και έστειλε και το δικό του μήνυμα στους Έλληνες δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι οι Τούρκοι θα σηκώσουν τη Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος προπονητής έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του, καθώς μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του στο ξεκίνημα σεζόν, ενώ στο τέλος σε ερώτηση που δέχτηκε απάντησε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τον ελληνικό Τύπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final Four:

«Ήταν φανταστικό που πήραμε πέρυσι τον τίτλο. Βέβαια, πανηγυρίσαμε μόνο στα αποδυτήρια. Όμως, είμαι σίγουρος ότι όλη η χώρα πανηγύρισε μαζί μας. Τώρα αν πετύχουμε θα έχουμε περισσότερους οπαδούς και θα είναι εκπληκτικό. Θα είναι πιο διασκεδαστικό να σηκώσω τις γροθιές μου με τον κόσμο στις εξέδρες».

Για τις δηλώσεις του και την αυτοπεποίθησή του, καθώς και για το αν νιώθουν οι παίκτες το ίδιο: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Βρήκαμε ρυθμό στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ήμουν σίγουρος πως αν μπαίναμε στα πλέι οφ θα επιστρέφαμε στο κανονικό μας μπάσκετ. Αυτό συνέβη. Έχω εξαιρετική ομάδα. Στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν βρήκαμε τον τρόπο να παίξουμε το μπάσκετ μας. Με αυτή την αυτοπεποίθηση τους είπα για τον τίτλο.

Ήταν δύσκολο να κερδίσουμε την Αρμάνι Μιλάνο, μια εξαιρετική ομάδα. Έχουμε κίνητρο, είμαστε εδώ. Όπως λέω πάντα… Είμαι δυναμικός προπονητής. Θα είμαστε πρωταθλητές. Ειδικά ο ελληνικός Τύπος πρέπει να ακούσει καλά αυτό το κομμάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ