Πρίντεζης: «Δεν είμαστε φαβορί, θα είναι καταλυτικός ο κόσμος μας»

Πρίντεζης: «Δεν είμαστε φαβορί, θα είναι καταλυτικός ο κόσμος μας»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το Final Four, για την αναμέτρηση με την Εφές, αλλά και για την απόφαση του.

Ο Γιώργος Πρίντεζης παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην παρουσία του στο Final Four του Βελιγραδίου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σχολίασε τον ημιτελικό με την Εφές, τη μεγάλη πρόκριση επί της Μονακό, ενώ τόνισε ότι πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να το ευχαριστηθούν. Παράλληλα, ο Έλληνας φόργουορντ απέφυγε να απαντήσει για το αν θα σταματήσει ή όχι την επόμενη σεζόν, όμως υπογράμμισε ότι έχει ήδη αποφασίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Κανάλι Ενα 90,4:

Για τον ημιτελικό με την Εφές Αναντολού: «Ακόμη και πριν την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης μας στο Final Four της Ευρωλίγκας, αυτό που έλεγα είναι πως πρέπει να πάμε να το χαρούμε. Το δύσκολο κομμάτι είναι να καταφέρεις να προκριθείς, όπως είδατε στη σειρά των αγώνων που παίξαμε με τη Μονακό. Σ’ αυτά τα παιχνίδια δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε μία δύσκολη πρόκριση. Ως εκ τούτου κι επειδή δεν ήμασταν ποτέ το φαβορί στη διοργάνωση πρέπει να ευχαριστηθούμε την παρουσία μας στην τελική φάση της Ευρωλίγκας, φυσικά να τα δώσουμε όλα κι αμυντικά κι επιθετικά. Στο αμυντικό κομμάτι να είμαστε όλοι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γίνεται κι επιθετικά να παίξουμε χωρίς πίεση».

Για την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι: «Αυτό από μόνο του είναι θετικό για εμάς. Πάντα παίρνουμε πολύ ενέργεια από τους οπαδούς μας. Ειδικά εφέτος η παρουσία τους στο ΣΕΦ ήταν καταλυτική. Τους περιμένουμε στο Βελιγράδι και μακάρι να τους κάνουμε χαρούμενους. Γενικότερα η θετική ενέργεια και η θετική αύρα αποτελούν σημαντικές παραμέτρους όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στη ζωή».

Η σύγκριση με τα προηγούμενα Final Four: «Είναι διαφορετική η εφετινή ομάδα. Εχει γίνει ένα τελείως διαφορετικό «φορμάτ». Από τότε έχουμε μείνει μόνο εγώ και οι δύο Κώστηδες (Παπανικολάου – Σλούκας), ο Billy (Σπανούλης) σταμάτησε. Κάθε Final Four, θα έλεγα, είναι ξεχωριστό. Είναι ένα Final Four που η ομάδα έχει και την ταυτότητα του κόουτς, καθώς παίζουμε και διαφορετικό μπάσκετ, από παλαιότερα. Όπως είπα προηγουμένως, ένα Final Four έχει πάντα τα δικά του χαρακτηριστικά. Εξαρτάται από την κατάσταση που θα βρεθείς αυτές τις ημέρες και το… να μπουν τα καλάθια».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος αγωνιστικά: «Και μόνο που βρίσκομαι εδώ είναι τεράστια χαρά για εμένα, η οποία είναι ακόμη μεγαλύτερη που ξέρω πως μπορώ να προσφέρω με οποιοδήποτε ρόλο. Θεωρώ πως κλείνοντας κι η εφετινή χρονιά θα έχω προσφέρει στον Ολυμπιακό μ’ όλους τους αγωνιστικούς ρόλους, οπότε νιώθω πολύ γεμάτος, αν και το πιο σημαντικό είναι να καταφέρει η ομάδα να στεφθεί πρωταθλήτρια. Αν συμβεί αυτό δεν θα έχει καμία σημασία ούτε ο δικός μου ρόλος στην ομάδα, ούτε τίποτα άλλο».

Για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν: «Αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να το απαντήσω. Εχω πάρει την απόφασή μου, αλλά δεν θέλω να το αποκαλύψω για δικούς μου λόγους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ