Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Αταμάν

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στο γεμάτο ρόστερ του Ολυμπιακού ενώ στάθηκε και στις μονάδες των «ερυθρόλευκων» που κάνουν τη διαφορά.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό της Euroleague και αποθέωσε τους Πειραιώτες. Ο Τούρκος προπονητής στάθηκε τόσο στο γεμάτο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» όσο και στην ατομική ποιότητα κάνοντας αναφορές σε συγκεκριμένους παίκτες που θεωρεί κομβικούς.

Όσα είπε ο Αταμάν:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια γεμάτη ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Ο Σλούκας είναι το κλειδί. Ο Βεζένκοφ είναι από τα καλύτερα 4άρια στην Ευρώπη, ο Φαλ φέρνει κάτι διαφορετικό, ο Παπανικολάου είναι εξαιρετικός, όπως και ο Ουόκαπ. Για εμάς είναι σημαντικό να τρέξουμε το παιχνίδι και να το κάνουμε μέσα από την άμυνα, όπως κάναμε με την Αρμάνι Μιλάνο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί

Είναι το στυλ μου. Απολαμβάνω το παιχνίδι. Είναι αθλητισμός. Προφανώς τα πάντα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Υπάρχει πίεση, πριν και μετά το παιχνίδι. Μέσα στο παιχνίδι είμαι ζεστός, αλλά πάνω απ’ όλα είναι αθλητισμός και απολαμβάνω το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ