Πασκουάλ : «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το πλεονέκτημα»

Πασκουάλ : «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το πλεονέκτημα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως η ομάδα του θέλει νίκη στο εκτός έδρας ματς με την Αρμάνι, για να διεκδικήσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο, στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα. Οι πράσινοι θέλουν νίκη για να έχουν ελπίδες για πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της διοργάνωσης και αυτό επισήμανε ο προπονητής του τριφυλλιού κατά την αναχώρηση της ομάδας του για Ιταλία.

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και θέλουμε τη νίκη. Έχουμε κάνει καλή δουλειά και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πλεονέκτημα έδρας. Σκεφτόμαστε μόνο την Αρμάνι γιατί και η αντίπαλος μας θέλει τη νίκη για να κλείσει με καλό τρόπο την σεζόν μπροστά στους φιλάθλους της».

Ο Πασκουάλ ρωτήθηκε για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του, με τον Ισπανό κόουτς να επισημαίνει. Πολλές φορές οι γκαρντ μας είχαν προβλήματα. Θα χρειαστούν χρόνο για να βρουν ρυθμό. Αυτό συμβαίνει και με τους Παππά και Λοτζέσκι».

Θα πρέπει να σημειωθεί πως εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού έμεινε ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ