Γκιστ : «Δεν υπάρχει μαγικό κουμπί στα πλέι οφ»

Γκιστ : «Δεν υπάρχει μαγικό κουμπί στα πλέι οφ»

Ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε πως ο μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι είναι η νίκη κατά την αναχώρηση των πράσινων για το Μιλάνο.

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πανέτοιμος στα πλέι όφ της Ευρωλίγκας, αλλά και να προσέξει αύριο ιδιαίτερα τους ψηλούς της Αρμάνι εξέφρασε ο Τζέιμς Γκιστ τονίζοντας:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ. Είμαστε καλύτερα από ότι ήμασταν πριν δυο εβδομάδες. Πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα καλό μομέντουμ».

Αναφορικά με τους ψηλούς της ιταλικής ομάδας που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, επεσήμανε: «Έχουν αθλητικούς ψηλούς, πολύ δυνατούς, οι οποίοι παίζουν δυνατά. Θα έχουμε δύσκολη δουλειά. Το έχουμε σημειώσει από την αρχή της διοργάνωσης αυτό. Νομίζω όμως πως είμαστε καλά και θα τα καταφέρουμε».

Επί προσθέτως, μιλώντας για την κατάσταση των πράσινων ενόψει των πλέι οφ, τόνισε: «Τα πλέι οφ και η κανονική σεζόν είναι διαφορετικά πράγματα. Θα χρειαστούμε σκληράδα στα πλέι οφ και να βγαίνουμε από δύσκολες καταστάσεις, όπως κάναμε στη Μάλαγα. Όταν πρέπει να πάρεις μια νίκη στα πλέι οφ, θα πρέπει να την πάρεις. Δεν υπάρχει μαγικό κουμπί για τα πλέι οφ. Ότι κάνεις στη σεζόν, θα σου βγει και τα πλέι οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ