ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming:

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης (83-86) και έτσι δεν έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο της Ευρωλίγκα στον τελικό με αντίπαλο την Εφές.

Ένα «νεκρό» διάστημα στην 3η περίοδο ήταν αρκετό για να επιτρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης να χτίσει διαφορά ασφαλείας και παρά την προσπάθεια των παικτών του Γιασικεβίτσιους στην τελευταία περίοδο, ο αγώνας δεν γύρισε. Η Μπαρτσελόνα μείωσε στον… πόντο με δίποντο του Έξουμ, στο τέλος, όμως η Ρεάλ εκτέλεσε βολές και έτσι επικράτησε. Απογοήτευση επικρατεί στην ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ στη διοργάνωση, αφού έστω η συμμετοχή στον τελικό αποτελούσε τον βασικό στόχο της.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Ο Ολυμπιακός πάλεψε, όμως δεν μπόρεσε να λυγίσει την Εφές. Σε αναμέτρηση που κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο σουτ, γνώρισε την ήττα στον ημιτελικό (74-77) από την τουρκική ομάδα, με τον Μίτσιτς να ευστοχεί στο τρίποντο buzzer beater, στην τελευταία επίθεση, όταν και το σκορ ήταν ισόπαλο. Από το σύνολο του Μπαρτζώκα, που πάλεψε σκληρά σε ολόκληρη την αναμέτρηση, ξεχώρισαν οι ΜακΚίσικ (12 π), Ντόρσεϊ (11), Σλούκας (11), Χασάν Μάρτιν (11) και Παπανικολάου (10), ενώ οι Φαλ και Ουόκαπ συμπλήρωσαν από επτά και πέντε πόντους, αντίστοιχα. Απόψε, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δοκιμάζονται με την Μπαρτσελόνα στον μικρό τελικό, με στόχο τη νίκη και την 3η θέση.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 17:00του Σαββάτου στον μικρό τελικό.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming |Μπαρτζώκας: «Θέμα μίας – δύο αποφάσεων το ματς – Δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές, αναφέροντας πως η έκβαση του παιχνδιού ήταν θέμα μίας με δύο αποφάσεων.

Η δήλωση που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ήταν ένα κλειστό ματς όπως περιμέναμε. Ήταν θέμα μίας – δύο αποφάσεων. Συγχαρητήρια στην Εφές, δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα. Είχαμε περισσότερη πίεση, αυτό είναι το μπάσκετ».

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming |Καλάθης: «Είναι ένα άσχημο βράδυ για εμάς»

Ο Νικ Καλάθης στάθηκε στις κακές αποφάσεις που πήρε η ομάδα στα κρίσιμα, ενώ τόνισε πως είναι ένα άσχημο βράδυ για την Μπαρτσελόνα. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν πήραν σωστές αποφάσεις στο τέλος του ματς, ενώ επισήμανε πως είναι ένα άσχημο βράδυ για τους Καταλανούς.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νικ Καλάθης:

«Στο τέλος καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι αλλά πήραμε λάθος αποφάσεις. Υπήρξαν στιγμές που δεν παίξαμε καλή άμυνα, αλλά κυρίως είχαμε κακές αποφάσεις στην επίθεση. Είναι ένα άσχημο βράδυ για εμάς

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ