Μίσιτς: «Τέσσερα χρόνια, δύο τίτλοι… είναι απίθανο»

Μίσιτς: «Τέσσερα χρόνια, δύο τίτλοι… είναι απίθανο»

Ο Βασίλιε Μίσιτς αναδείχθηκε για δεύτερη συναπτή φορά MVP του Final 4 και με δηλώσεις του παραδέχθηκε πως τα τελυταία τέσσερα χρόνια έχει ζήσει απίθανα πράγματα.

Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον δρόμο προς το back to back της Εφές, και ο ΜVP του Final 4. Ο λόγος για τον Βασίλιε Μίσιτς ο οποίος με δικό του buzzer beater τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό έστειλε την Εφές στον τελικό, εκεί όπου οι Τούρκοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 58-57 της Ρεάλ και να πανηγυρίσουν την δεύτερη Euroleague στην ιστορία τους.

Έτσι, ο Βασίλιε Μίσιιτς ευχαρίστησε το κοινό στις κερκίδες, τους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει ζήσει απίθανες καταστάσεις.

«Πρώτα απ’ όλα, σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας στο γήπεδο, ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που συμμετείχαν σε αυτό το Final Four. Ειλικρινά είμαι άφωνος γιατί πριν από τέσσερα χρόνια έπαιξα εδώ και πήραμε την τρίτη θέση. Αλλά αυτή τη φορά κατακτήσαμε τον τίτλο και θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου, συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης για ένα καταπληκτικό παιχνίδι και σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά».

Τέλος, αναφέρθηκε για τα τέσσερα εκπληκτικά χρόνια στην Αναντολού Εφές, τους δύο τίτλους που έχει κατακτήσει και την προσεχής γιορτή μαζί με τους συμπαίκτες του.

«Αυτό το βραβείο (η ανάδειξή του ως MVP) είναι εκπληκτικό. Θα μείνει για πάντα μαζί μου, θα σημαδευτεί στην καρδιά μου. Τίποτα δεν είναι δυνατό χωρίς τους συμπαίκτες μου, τέσσερα καταπληκτικά χρόνια μαζί, δύο τίτλοι. Το αποτέλεσμα της ομάδας είναι πιο σημαντικό. Όλοι ξέρουν ότι απόψε θα είναι πολύ θερμό όλο το Βελιγράδι, θα πάρω μαζί όλη την ομάδα μου και θα το γιορτάσουμε όσο ποτέ άλλοτε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ