Μυθικές ατάκες Σάρας για Πρίντεζη!

Μυθικές ατάκες Σάρας για Πρίντεζη!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Γιώργο Πρίντεζη, τονίζοντας πως είναι ένας απίστευτος τύπος.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη σε δηλώσεις του, ενώ μοιράστηκε όσα έλεγαν στον Παναθηναϊκό για τον θρύλο του Ολυμπιακού. Ακόμα, ο Λιθουανός τεχνικός τόνισε ότι ο αρχηγός των ερυθρόλευκων είναι ένας απίστευτος τύπος και από τους πιο κουλ που αγωνίζονται στα παρκέ της Euroleague.

«Ο Γιώργος είναι ένας απίστευτος τύπος. Κέρδισε τον σεβασμό για την συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό του», ανέφερε στο basketnews ο Λιθουανός, προτού θυμηθεί ιστορίες από τα χρόνια του ως παίκτης στον Παναθηναϊκό.

«Πάντα γελούσαμε στον Παναθηναϊκό και λέγαμε ότι ο Πρίντεζης μπορεί να έρθει στο ΟΑΚΑ χωρίς να τον προσέξει κανένας. Θα μπορούσε να κάτσει και να δει το ματς σαν ένας απλός φίλαθλος. Εμείς, αν πηγαίναμε στο γήπεδο του αντιπάλου, θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα!».

Στη συνέχεια ο Σάρας σημείωσε: «Όλοι οι φίλαθλοι τον σέβονται απεριόριστα. Το ίδιο ένιωθα και εγώ ως αντίπαλός του, όταν ήμουν παίκτης και τώρα ως προπονητής. Ο Γιώργος είναι ένας από τους πιο κουλ τύπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ