Εβάν Φουρνιέ: Εσύ κατάλαβες τι είπε για τον Ολυμπιακό; (pics)

Εβάν Φουρνιέ: Εσύ κατάλαβες τι είπε για τον Ολυμπιακό; (pics)

Το μεγαλύτερο παράσημο του Ολυμπιακού - Οι οπαδοί των Πειραιωτών ήταν οι μεγάλοι νικητές του φετινού Final 4 της Euroleague - Χάρισαν μοναδικές στιγμές και δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην Stark Arena του Βελιγραδίου.

«Ερυθρόλευκη» βάφτηκε η «Stark Arena» κατά τη διάρκεια του Final 4 της Euroleague, με περισσότερους από 12.000 οπαδούς του Ολυμπιακού να ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα της Σερβίας και να δίνουν ρεσιτάλ, αφήνοντας με το… στόμα ανοιχτό ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο κόσμος της ομάδας του μεγάλου λιμανιού δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα τόσο στον ημιτελικό με την Αναντολού Εφές όσο και στον μικρό τελικό με την Μπαρτσελόνα, με τις εικόνες από το γήπεδο του Βελιγραδίου να κάνουν τον γύρο του πλανήτη, μέσα από τα social media.

Φωτογραφίες, αλλά και βίντεο με τον κόσμο του Ολυμπιακού να έχει γεμίσει την «Stark Arena» και να φωνάζει συνθήματα για την αγαπημένη του ομάδα, στηρίζοντας με την παρουσία του τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του πειραϊκού συλλόγου.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν μια ακόμα… παράσταση και κέρδισαν τις εντυπώσεις, με τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να ευχαριστούν τον κόσμο για τη στήριξή του και τους αντιπάλους να υποκλίνονται στους φίλους της ομάδας τους μεγάλου λιμανιού.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα να αποθεώνει τον κόσμο του Ολυμπιακού, μετά τον μικρό τελικό. O κόουτς των Καταλανών ανέφερε μεταξύ άλλων: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, όπως και στους οπαδούς του για την απίθανη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο Final Four».

Εκτός από τον Γιασικεβίτσιους, ανάλογες δηλώσεις έγιναν και από τον Νίκολα Μίροτιτς. «Με αυτό το κοινό ένιωσα ότι έπαιζα στον τελικό» ήταν το σχόλιο του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ενώ στο μεγαλείο του κόσμου του Ολυμπιακού υποκλίθηκε μέχρι και ο αστέρας των Νιου Γιορκ Νικς, Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος βρέθηκε στη Stark Arena και παρακολούθησε από κοντά τον μικρό τελικό των Πειραιωτών με τους Καταλανούς.

Ο Γάλλος NBAer με ανάρτησή του στα social media εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των Πειραιωτών και μάλιστα στο μήνυμά του τόνισε ότι εάν επέστρεφε στην Ευρώπη, θα το έκανε για να παίξει στους Ερυθρόλευκους!

«Αν μια μέρα γυρνούσα στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω εκεί που θέλω, θα το έκανα για τον Ολυμπιακό. Είναι ένα σπουδαίο κλαμπ», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του στο twitter ο γκαρντ/φόργουορντ των Νικς. Μια ανάρτηση – υπόκλιση στον κόσμο των Πειραιωτών, που έβαλε φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στο Final 4 της Euroleague.

Αυτή η ανάρτηση είναι το μεγαλύτερο παράσημο του Ολυμπιακού. Η τρέλα και η παράνοια των «ερυθρόλευκων» οπαδών έκαναν ένα από τους κορυφαίους Ευρωπαίους του NBA να… ζητήσει να φορέσει τα χρώματα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Ένας παίκτης, ο οποίος το 2021 υπέγραψε στους Νικς συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 80 εκατ. δολαρίων!

Τη σεζόν 2022-2023 έχει να λαμβάνει 18 εκατ. δολάρια από την ομάδα της Νέας Υόρκης. Περισσότερα από όλο το μπάτζετ του Ολυμπιακού. Ενας ακόμα σταρ του ΝΒΑ που υποκλίθηκε στον κόσμο των Πειραιωτών, μετά τον Κέβιν Ντουράντ, που βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε από κοντά το Game 5 των πλέι οφς με την Μονακό, κάνοντας λόγο για… αποκάλυψη.

Ο Ολυμπιακός μπορεί στο Final 4 του Βελιγραδίου να μην κατάφερε να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, αλλά χωρίς αμφιβολία οι οπαδοί του ήταν οι μεγάλοι νικητές της φετινής διοργάνωσης, χαρίζοντας μοναδικές εικόνες και δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, αντάξια του μεγαλείου του πειραϊκού συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ