Ο Χεζόνια διέψευσε τα σενάρια για Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Χεζόνια διέψευσε τα σενάρια για Ρεάλ Μαδρίτης

Μία μέρα μετά από το δημοσίευμα της MARCA που έκανε λόγο για τελειωμένη μεταγραφή, ο Μάριο Χεζόνια διέψευσε μέσω γραπτής δήλωσης οτιδήποτε τον συνδέει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Την Τρίτη 24 Μαΐου η ισπανική «Marca» σε δημοσίευμα της ανέφερε πως ο Μάριο Χεζόνια έχει έρθει σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης και χαρακτήριζε την περίπτωση τελειωμένη.

Πάντως σήμερα 25 Μαΐου ο Μάριο Χεζόνια με γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως δεν έχει γίνει η παραμικρή διαπραγμάτευση αναφορικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μάριο Χεζόνια: 

«Προσωπικά, δεν έχω μιλήσει με κάποιον. Ξέρω ότι υπήρχαν φήμες μετά την αποχώρηση της ομάδας από την EuroLeague. Πιθανότατα κάποιες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων αυτών που συμμετείχαν στο Final Four, έδειξαν ενδιαφέρον για να με υπογράψουν για το υπόλοιπο της σεζόν ή για την επόμενη. Προσωπικά όμως, δεν άκουσα κάτι γι αυτό και είμαι χαρούμενος που δεν πήγα κάπου αλλού, γιατί πραγματικά ήθελα να κατακτήσω την VTB League και να ολοκληρώσω τη σεζόν με την Ούνικς Καζάν.

Οι ατζέντηδές μου δεν μου μίλησαν ποτέ για άλλες προσφορές γιατί ήξεραν ότι ήθελα να μείνω με την ομάδα, τους προπονητές και τον σύλλογο. Η Ούνικς Καζάν μού έδωσε πολλά. Αυτή τη σεζόν, έδειξα πως είμαι ηγέτης. Γι αυτό κιόλας, ως ηγέτης, δεν είχα κανένα ηθικό δικαίωμα να εξαφανιστώ και να αποχωρήσω από τον σύλλογο. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στη σειρά με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ