Γιασικεβίτσιους : «Προετοιμαζόμαστε για έναν πλήρη Ολυμπιακό»

Γιασικεβίτσιους : «Προετοιμαζόμαστε για έναν πλήρη Ολυμπιακό»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως η Ζαλγκίρις προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό πλήρη, παρά τους τραυματισμούς των ερυθρόλευκων.

Η Ζαλγκίρις αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο τεχνικός της λιθουανικής ομάδας σχολίασε τις απουσίες των ερυθρόλευκων για το αυριανό ματς και ξεκαθάρισε πως η Ζαλγκίρις προετοιμάζεται για το παιχνίδι προκειμένου να αντιμετωπίσει έναν πλήρη Ολυμπιακό. Επίσης ο «Σάρας» αναφέρθηκε στο γεγονός πως τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου δεν διεξάγονται ίδια μέρα και ώρα, θεωρώντας πως είναι λάθος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιασικεβίτσιους: 

«Εμείς προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ξέρουμε πως οι περισσότεροι από τους παίκτες αυτούς πιθανότατα θα παίξουν. Για μας όμως δεν αλλάζει κάτι. Ο Ολυμπιακός παρά τους τραυματισμούς του είναι σε καλή κατάσταση. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης της ομάδας και πρέπει να τον περιορίσουμε», τόνισε ο προπονητής της Ζαλγκίρις.

«Θα προσπαθήσουμε, όπως πάντα, να εκμεταλλευτούμε τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου και να παίξουμε πιο γρήγορα. Δεν υπάρχουν τέλειες ομάδες στην Ευρωλίγκα και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Για μας έχει μεγάλη διαφορά να τερματίσουμε έκτοι από το να είμαστε όγδοοι. Πάντα θέλουμε να πηγαίνουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για το γεγονός πως την τελευταία αγωνιστική δεν παίζουν όλες οι ομάδες ίδια ώρα: «Πιστεύω πως όλοι θα έπρεπε να παίζουν την ίδια ώρα. Είναι προφανές ότι υπάρχει πρόβλημα λόγω της τηλεόρασης, αλλά από αθλητική άποψη θα έπρεπε τα ματς να γίνονται ταυτόχρονα για να μην έχει κανένας δυνατότητα επιλογής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ