Ευχάριστα νέα για Λάσο: Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του (pic)

Ευχάριστα νέα για Λάσο: Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του (pic)

Ο Πάμπλο Λάσο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, επέστρεψε σπιτι του και εξέφρασε την ανυπομονησία να πιάσει ξανά δουλειά με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Άκρως ευχάριστα νέα για τον Πάμπλο Λάσο! Ο τεχνικός της Ρεάλ που υπέστη έμφραγμα την περασμένη Κυριακή (5/6) και νοσηλευόταν σε κλινική της Μαδρίτης πήρε εξιτήριο την Τρίτη (7/6) και επέστρεψε στο σπίτι του.

Ο έμπειρος κόουτς δεν θα ασκήσει τα καθήκοντά του στον πάγκο των «μερένχες» ακόμα, με τον Τσους Ματέο να αναλαμβάνει προσωρινά τα ηνία των Μαδριλένων.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος όμως, ο Λάσο κατά πάσα πιθανότητα σε μερικές μέρες να βρεθεί στις προπονήσεις της ομάδας του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δώσει το παρών στην άκρη του πάγκου της Ρεάλ, αν εκείνη προκριθεί στους τελικούς της Liga Endesa.

«Επέστρεψα σπίτι μου και νιώθω πολύ καλά. Ήμουν τυχερός που η ζωή μου, μου έδωσε μία προειδοποίηση. Όπως μου είπε ο γιατρός χθες, είμαι καλύτερα σε σχέση με πέντε ημέρες πριν. Έχω τη δύναμη και την επιθυμία να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα του ο Ισπανός προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ