Επίσημο: Ανανέωσε ο Χάινς με την Αρμάνι Μιλάνο

Επίσημο: Ανανέωσε ο Χάινς με την Αρμάνι Μιλάνο

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κάιλ Χάινς, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα.

Η παραμονή του Κάιλ Χάινς ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο και επίσημα, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να παραμένει στην πρωταθλήτρια Ιταλίας και τη νέα σεζόν.

Ο σέντερ ύψους 1,98μ., που τον Σεπτέμβριο κλείνει τα 36, έκανε μια ακόμη εξαιρετική χρονιά με την ιταλική ομάδα.

Τα δυο χρόνια στο Μιλάνο έχει ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ, ενώ την οδήγησε και στο Final 4 του 2021. Φέτος, αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός στην EuroLeague.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επεκταθεί η θρυλική καριέρα του Κάιλ Χάινς και που αποφάσισε να το κάνει στο Μιλάνο. Δίνει το παράδειγμα και αποτελεί σπουδαία έμπνευση για όλους μας. Η συνεισφορά του στο γήπεδο θα είναι αναγκαία για τους στόχους που έχουμε θέσει», δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος.

«Το Μιλάνο είναι μια πόλη που έχουμε αγαπήσει εγώ και η οικογένειά μου. Μου αρέσει αυτή η ομάδα και αυτό το γκρουπ παικτών. Επέλεξα την Αρμάνι για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, που είναι το πιο σημαντικό για μένα. Χαίρομαι που θα συνεχίσω εδώ», είπε ο Αμερικανός σέντερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ