Έριξε «βόμβα» ο Ιτούδης: «Είμαστε κοντά σε Γουίλμπεκιν – Φεύγει ο Βέσελι»

Έριξε «βόμβα» ο Ιτούδης: «Είμαστε κοντά σε Γουίλμπεκιν – Φεύγει ο Βέσελι»

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε ότι η Φενέρ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Σκότι Γουίλμπεκιν. Τι είπε για Βέσελι, Ντε Κολό.

Ο Δημήτρης Ιτούδης παρουσιάστηκε από τη Φενέρμπαχτσε και με το «καλημέρα» προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με το ρόστερ της τούρκικης ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τις περιπτώσεις των Βέσελι και Ντε Κολό, τονίζοντας ότι ο πρώτος θα αποχωρήσει, ενώ ο δεύτερος είναι ακόμη ανοιχτό αν θα μείνει ή όχι, ενώ αποκάλυψε ότι η ομάδα του είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Σκότι Γουίλμπεκιν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε σε συζητήσεις για τον Γουίλμπεκιν. Όταν υπάρχουν επαφές με άλλη ομάδα, το θέμα είναι λεπτό και το χειρίζεται η διοίκηση. Είμαι αισιόδοξος πως με τις θυσίες που είναι διατεθειμένος να κάνει ο πρόεδρος θα έχουμε μια αίσια έκβαση στην υπόθεση», τόνισε.

Όσο για τους Βέσελι και Ντε Κολό; «Μίλησα με τον Γιαν, ξέρω πως η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσει, αλλά είναι η απόφαση του ίδιου και της οικογένειάς του να αποχωρήσει και ο σύλλογος τού είναι ευγνώμων για όσα πρόσφερε. Μίλησα και με τον Νάντο, μοιραστήκαμε πολλές στιγμές για πέντε χρόνια στην ΤΣΣΚΑ. Μαζί με τη διοίκηση συζητάμε προς ποια κατεύθυνση θα πάμε. Το κάνει πιο εύκολο ότι έχουμε συνεργαστεί τόσα χρόνια», είπε.

«Θα δουλέψω 24 ώρες τη μέρα για να βρω τους κατάλληλους παίκτες. Χρειάζομαι χρόνο για να δω τι χρειαζόμαστε, αλλά οι φίλαθλοί μας να κοιμούνται ήσυχοι», πρόσθεσε, ενώ συνέχισε: «Το πιο σημαντικό είναι να σηκωθούμε στα πόδια μας. Το ζητούμενο είναι να δημιουργήσουμε την κατάλληλη χημεία. Αν έχουμε 12 MVP, δεν σημαίνει πως θα έχουμε επιτυχία».

Τέλος, για την αποστολή που ανέλαβε είπε: «Είναι μεγάλη η τιμή και η τύχη για μένα, αλλά ταυτόχρονα και η ευθύνη που αναλαμβάνω. Θα κάνουμε το καλύτερο και ξέρω καλά τι θέλω να φτιάξουμε. Θα το κάνουμε σαν οικογένεια. Γνωρίζω ποιες είναι οι απαιτήσεις και τι θυσίες έχει κάνει ο σύλλογος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ