Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Υπάρχει αμοιβαία επιθυμία να συνεχίσουμε με τον Ράντονιτς»

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Υπάρχει αμοιβαία επιθυμία να συνεχίσουμε με τον Ράντονιτς»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, μίλησε για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, τονίζοντας πως και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο Ερυθρός Αστέρας ολοκλήρωσε μια πετυχημένη χρονιά, κατακτώντας τον τίτλο στην Αδριατική Λίγκα μετά από μια άκρως επεισοδιακή σειρά τελικών κόντρα στην Παρτιζάν και πρόεδρος του συλλόγου μίλησε για τα πλάνα του εν όψει της νέας σεζόν.

«Η νέα σεζόν είναι μπροστά μας. Ήδη είχα κάποιες επαφές με τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Υπάρχει αμοιβαία επιθυμία να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Όμως, δεν έχω σταματήσει ακόμα να… μιλώ στον εαυτό μου. Ξέρετε γιατί; Η ερώτηση είναι αν τα χρειάζομαι όλα αυτά ακόμα. Το μπάσκετ βαδίζει προς μια επικίνδυνη κατεύθυνση. Εγώ κατάλαβα τι θα μπορούσα να γίνω και τι γινόταν πίσω από την πλάτη μας. Χωρίς τον κόσμο σου δεν μπορείς να πετύχεις. Είναι σαν να φτιάχνεις ένα σόου και να μην το βλέπει ο κόσμος.

Στην ομάδα έχουμε ιεραρχία, δεν έχω να παραπονεθώ για κάτι. Ωστόσο, αντιμετώπισα και προβλήματα υγείας. Ξέρετε, έχω σηκώσει με την ομάδα 20 τρόπαια. Ήταν μια πρόκληση για εμένα, αλλά κανείς δεν τους εγγυάται την επιτυχία. Ούτε τα χρήματα. Για παράδειγμα, η Μπαρτσελόνα είχε 40 εκατομμύρια μπάτζετ και δεν τα κατάφερε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ