Το φοβερό αφιέρωμα της Euroleague στον Πρίντεζη (vid)

Το φοβερό αφιέρωμα της Euroleague στον Πρίντεζη (vid)

Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον Γιώργο Πρίντεζη έφτιαξε η Euroleague, μετά το «αντίο» του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να τιμήσει τον Γιώργο Πρίντεζη που είπε «αντίο» στα παρκέ, η Euroleague.

Μέσω ενός υπέροχου βίντεο, η διοργανώτρια αρχή της Euroleague είπε το δικό της ξεχωριστό «αντίο» στον αρχηγό του Ολυμπιακού. Συμπαίκτες, ανάμεσά τους ο Κώστας Παπανικολάου, ο Τόμας Γουόκαπ, ο Βασίλης Σπανούλης, αλλά και φυσικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλάνε στο βίντεο για τον μεγάλο Πρίντεζη.

Ο «θρύλος» των ερυθρόλευκων και του ευρωπαϊκού μπάσκετ μιλάει για την τεράστια πορεία του, για τον Ολυμπιακό και για το οριστικό φινάλε.

«Υποστήριζα τον Ολυμπιακό από μικρός. Ήθελα πάντα να έρθω εδώ ακόμα και για μία προπόνηση, όχι να κερδίσω τίτλους ή κάτι. Όταν έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την πρώτη ομάδα ήταν τρομερό, είχα τους παίκτες στο δωμάτιό μου σε αφίσες. Δεν μ αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη. Ακόμα και τώρα δεν το κάνω στο κινητό μου. Μερικές φορές με ρωτάνε ποια στιγμή θα διάλεγα. Δεν διαλέγω το 2012 αλλά το 2013 επειδή κάναμε το back-to-back. Αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.

Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι δεύτερη οικογένεια. Έχω τόσες αναμνήσεις εδώ σε όλες τις γωνιές. Είναι η ζωή μου, πέρασα τη μισή μου ζωή εδώ. Ήξερα πως θέλω να τελειώσω εδώ την καριέρα μου και δεν πίστευα πως όλα αυτά θα συνέβαιναν. Νιώθω ευλογημένος για όσα έζησα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρίντεζης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ