Ολυμπιακός: Έρχεται και ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Ολυμπιακός: Έρχεται και ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Μετά τους Μπολομπόι και Κανάαν που ανακοινώθηκαν, τον Πίτερς που είναι «κλεισμένος» πέρσι σειρά και ο Έλληνας άσος!

Ο Ολυμπιακός «σαρώνει» και «γεμίζει» ποιότητα στο ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν με τις κινήσεις να είναι άμεσες ακολουθώντας το πλάνο του Μπαρτζώκα. Ο Κανάαν είναι και επίσημα ερυθρόλευκος και όλα δείχνουν πως παίρνει σειρά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Το «παζλ» του νέου Ολυμπιακού συμπληρώνεται γρήγορα και σωστά με την ομάδα να έχει έτοιμες από καιρό τις κινήσεις της αλλά και τις επιλογές της σε περίπτωση που κάτι άλλαζε όπως συνέβη με την αποχώρηση του Ντόρσει για το ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης: Μπολομπόι: «Εκτιμώ την αγάπη των οπαδών του Ολυμπιακού, ενθουσιασμένος που θα παίξω εδώ»

Επόμενη κίνηση όπως όλα δείχνουν η απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο που αυτή την φορά, σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι, αναμένεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Οι πληροφορίες εδώ και καιρό είναι ξεκάθαρες και μιλούν για συμφωνία που απλά απομένει να φιξαριστεί και στο χαρτί.

Με τον Αντετοκούνμπο να έρχεται να δώσει μεγάλη ενέργεια γύρω από το καλάθι και βεβαίως να τονώσει και το ελληνικό στοιχείο που είναι απαραίτητο στον Ολυμπιακό.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατάφεραν πολύ γρήγορα να κάνουν δικό τους τον Μπολομπόι αντικαθιστώντας τον Χασάν Μάρτιν που επέλεξαν να μην κρατήσουν, έφεραν άμεσα τον Κάνααν αντί του Ντόρσει, έχουν κλείσει για 4αρι τον Πίτερς και ολοκληρώνουν όπως όλα δείχνουν την φροντλάιν με τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Μεγάλη υπόθεση για τον νέο Ολυμπιακό το τι θα γίνει με τον Βεζένκοφ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Αν μείνει ο Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός θα είναι ουσιαστικά έτοιμος με τον Μπαρτζώκα να έχει πάντα στο μυαλό του και τον Καλάθη.

Αν ο Βούλγαρος πάει στο ΝΒΑ τότε θα αναγκαστεί ο Ολυμπιακός να βρει τον αντικαταστάτη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ