Η Εφές τρομοκρατεί την Ευρώπη – Κινείται για… Μπάτμαν, Σούπερμαν και Ζορό!

Η Εφές τρομοκρατεί την Ευρώπη – Κινείται για… Μπάτμαν, Σούπερμαν και Ζορό!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές έχει βαλθεί να «τρελάνει» τους πάντες, δημιουργώντας ένα τρομακτικό ρόστερ γεμάτο σταρ, με φόντο την τρίτη σερί Euroleague.

Η Εφές Αναντολού είναι η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης, η ομάδα που όλοι θέλουν να κερδίσουν στη Euroleague τη φετινή σεζόν. Την ίδια ώρα όμως είναι και το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της τρίτης συνεχόμενης κούπας, καθώς έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα και πιο πλήρη ρόστερ στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four στο Βελιγράδι στο τελευταίο δευτερόλεπτο με τη «βόμβα» του Βασίλιε Μίσιτς, έχει ξεκάθαρο στόχο να σηκώσει ξανά την Ευρωλίγκα. Κάτι που φαίνεται από όλες τις κινήσεις που έχει κάνει το φετινό καλοκαίρι.

Η πρώτη και πιο σημαντική κίνηση είναι η παραμονή όλων των παικτών πρώτης γραμμής από το περσινό ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης, αφού ο Σέιν Λάρκιν, ο Ροντρίγκ Μπομπουά, ο Ελάιτζα Μπράιαντ, ο Τιμπόρ Πλάις, ο Μπράιαντ Ντάνστον και φυσικά ο Βασίλιε Μίσιτς θα συνεχίσουν στην Κωνσταντινούπολη για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Παράλληλα, όμως η Εφές έχει βαλθεί να «τρελάνει» όλη την Ευρώπη με τις μεταγραφές που έχει ολοκληρώσει. Η σπουδαιότερη όλων είναι αναμφίβολα εκείνη του Γουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος αποκτήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αποτελεί έναν από τους καλύτερους σκόρερ στη Euroleague εδώ και χρόνια.

Βλέπετε, το χρήμα ρέει άφθονο στην Εφές και ο Αταμάν έχει όποιον παίκτη επιθυμεί, με τον Κλάιμπερν ωστόσο να είναι μόνο η αρχή του καλοκαιριού. Εκτός από αυτόν η Εφές έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Άντε Ζίζιτς που αγωνιζόταν στη Μακάμπι, τον Αμάτ Εμπαγιέ, ενώ τελευταία της μεταγραφή είναι ο χρησιμότατος Ακίλε Πολονάρα, που πέρσι αγωνιζόταν στη Φενέρμπαχτσε.

Το «τρομακτικό» σενάριο όμως δεν είναι καν αυτό που έχει ήδη δημιουργηθεί με τόσους σταρ από την Εφές, αλλά το γεγονός πως οι Τούρκοι χρειάζονται τουλάχιστον ακόμη μια μεταγραφή, ενώ ίσως πάρουν και δυο παίκτες στο προσεχές διάστημα.

Ο Αταμάν μπορεί να έχασε παίκτες όπως ο Σίνγκλετον, ο Πετρούσεφ, ο Σιμόν, ο Άντερσον και ο Μοερμάν που έμειναν ελεύθεροι, όμως οι κινήσεις που έγιναν δυναμώνουν ακόμη περισσότερο τους πρωταθλητές Ευρώπης που έχουν την καλύτερη πεντάδα στην Ευρώπη πλέον.

Συγκεκριμένα, θα ξεκινάει με τους Λάρκιν, Μίσιτς, Κλάιμπερν, Πολονάρα, Ζίζιτς, ενώ από τον πάγκο θα έρχονται παίκτες όπως ο Μπομπουά, ο Μπράιαντ, ο Εμπαγιέ, ο Ντάντστον και ο Πλάις. Και όλα αυτά χωρίς να έχει ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της, αλλά και έχοντας τους γηγενείς, Μπαλμπάι, Γκιοβέν, Τουντσέρ και Γκάζι στο ρόστερ της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ