Μιζράχι : «Δεν θα παρατήσουμε το πρωτάθλημα»

Μιζράχι : «Δεν θα παρατήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι, μίλησε για την απόφαση της ομάδας του να δημιουργήσει διπλό ρόστερ για τη νέα σεζόν και τόνισε πως δεν σκοπεύει να παρατήσει το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Μακάμπι Τελ Αβίβ ότι από την επόμενη σεζόν θα παραταχθεί με διαφορετικά ρόστερ και προπονητές για το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα έχει δημιουργήσει θόρυβο στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της «ομάδας του λαού», Σιμόν Μιζράχι, ωστόσο θέλησε ξεκαθαρίσει το πλάνο της διοίκησης και να τονίσει ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε για το καλό του συλλόγου.

«Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις άλλες ομάδες της Euroleague πρέπει να αλλάξουμε στυλ. Κανείς δεν υπόσχεται ότι θα πετύχουμε. Δεν γινόταν να αποσυρθούμε από την λίγκα του Ισραήλ ούτε να παραταχθούμε με την ομάδα Νέων, οπότε αυτή ήταν η μόνη λύση που βρήκαμε», ανέφερε αρχικά ο Μιζράχι, προτού συμπληρώσει:

«Δεν θα παρατήσουμε το πρωτάθλημα. Και η Μπαρτσελόνα έχει δεύτερη ομάδα. Δεν τιμωρούμε κανέναν, αλλά θα δώσουμε χρόνο στους Ισραηλινούς παίκτες να αποδείξουν την αξία τους».

Τέλος, αφού ο ισχυρός άνδρας της Μακάμπι παραδέχθηκε πως «η φετινή σεζόν είναι αποτυχημένη»,  ξεκαθάρισε πως «δεν πρόκειται η Μακάμπι να παίξει με 11 ξένους στην Ευρώπη, δεν θα χτίσουμε ομάδα χωρίς Ισραηλινούς παίκτες. Δεν γίνεται αυτό, απλώς θα εστιάσουμε στο να έχουμε Ισραηλινούς παίκτες στην ομάδα που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ