Νέντοβιτς: «Έχω κενό 1,5 ώρας από τον γάμο μου»

Νέντοβιτς: «Έχω κενό 1,5 ώρας από τον γάμο μου»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς παντρεύτηκε πριν λίγες ημέρες και φαίνεται πως διασκέδασε ιδιαίτερα στο γαμήλιο πάρτι καθώς... δεν θυμάται γεγονότα 1,5 ώρας.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς πήρε την μεγάλη απόφαση και πριν λίγες ημέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της Μίνα Μιλουτίνοβιτς, έχοντας μαζί του και πολλούς καλούς του φίλους όπως ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Σέρβος γκαρντ, φρόντισε να γλεντήσει με την ψυχή του στο γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε ωστόσο δεν φαίνεται να… θυμάται όλα όσα έγιναν καθώς έχει κενό 1,5 ώρας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στην Σέρβικη «Mozzartsport».

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναικού αναφέρθηκε και στην Εθνική Σερβίας καθώς και στην επερχόμενη αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου (25/8)  και δήλωσε πως η παρουσία των συμπαικτών του στον γάμο βοήθησε στο να «δέσει» περισσότερο η ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Συμφώνησε με τη Ζενίτ ο Ερτέλ

Όσον αφορά στην «επίσημη αγαπημένη» ο Νέντοβιτς τόνισε πως το σύνολο τους έχει ποιότητα και ότι οι άλλοι πρέπει να φοβούνται την Σερβία και όχι το αντίθετο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νεμάνια Νέντοβιτς:

«Για να είμαι ειλικρινής, θυμάμαι μόνο τις δύο πρώτες ώρες, μετά έχω ένα… κενό 1.5 ώρας. Αργότερα είδα τα βίντεο και φαίνεται ότι όλα πήγαν καλά και ο κόσμος πέρασε όμορφα.

Όλες οι ομάδες θα παραταχθούν στα προκριματικά με τις καλύτερες δυνατές συνθέσεις. Η Ελλάδα θα έχει τα αδέλφια Αντετοκούνμπο. Έχουμε ποιότητα, για αυτό πρέπει οι άλλοι να ανησυχούν για εμάς, όχι εμείς τους άλλους.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ