Πολονάρα: «Το τηλεφώνημα του Αταμάν τα άλλαξε όλα»

Πολονάρα: «Το τηλεφώνημα του Αταμάν τα άλλαξε όλα»

Ο Πολονάρα παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο βασικός λόγος που έγραψε στην Εφές ήταν ο Αταμάν...

Ο Ακίλε Πολονάρα παραχώρησε μια  συνέντευξη στο «Corriere dello Sport», ως παίκτης πλέον της Ανατολού Εφές, στην οποία έδωσε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες εξηγήσεις σχετικά με την απόφαση του να επιλέξει τους πρωταθλητές της Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός παραδέχθηκε πως ήταν πολύ κοντά στο να φορέσει τα χρώματα της Βίρτους Μπολόνια, όμως ένα τηλεφώνημα του Εργκίν Αταμάν, του προπονητή των Τούρκων τον έκανε αμέσως να αλλάξει απόφαση.

Τόνισε, ότι του άρεσε πολύ το πλάνο καθώς και ο ρόλος του στην ομάδα, τα οποία του τα εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια ο Τούρκος τεχνικός και μάλιστα σε άπταιστα… Ιταλικά.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Ευρωλίγκα – Την… τινάζει στον αέρα η ΤΣΣΚΑ

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πολονάρα:

«Όταν ο Αταμάν μου τηλεφώνησε και μου εξήγησε το πλάνο και τον λόγο που με ήθελε στην Εφές, σε άπιαστα ιταλικά, δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ήμουν κοντά στην Βίρτους Μπολόνια, όμως η σκέψη να βρίσκομαι με παίκτες όπως ο Λάρκιν και ο Μίτσιτς, με βοήθησε να αποφασίσω. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος για την επόμενη χρονιά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ