Ολυμπιακός: Διάθεση για πρόωρη ανανέωση σε Σλούκα

Ολυμπιακός: Διάθεση για πρόωρη ανανέωση σε Σλούκα

Το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, όμως στον Ολυμπιακό υπάρχει διάθεση για πρόωρη ανανέωση με τον Έλληνα γκαρντ

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί το σημείο αναφοράς του Ολυμπιακού εδώ και περίπου δυο χρόνια, όταν και επέστρεψε στο λιμάνι από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Έλληνας γκαρντ γύρισε στους Πειραιώτες με σκοπό να ηγηθεί και να αναλάβει τη δύσκολη μετάβαση από τον Βασίλη Σπανούλη και τα πηγαίνει περίφημα, έχοντας αναλάβει το ειδικό βάρος στην επίθεση και καταφέρνοντας μαζί με τους συμπαίκτες του να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες (νταμπλ) και στα Final Four της Euroleague.

Ο Σλούκας είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη, ενώ την περασμένη σεζόν βελτίωσε ακόμη περισσότερο τους αριθμούς του, όντας κομβικός στην εντυπωσιακή σεζόν του Ολυμπιακού. Ο Σλούκας έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει και φέτος να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, την ώρα που οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ετοιμάζουν πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας με τον Έλληνα γκαρντ.

Συγκεκριμένα, στο λιμάνι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον Σλούκα τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, ηγείται των ερυθρόλευκων και για αυτό τον λόγο θέλουν να τον ανταμείψουν με νέο συμβόλαιο και να τον κρατήσουν στην ομάδα. Γι’ αυτό δίχως βιασύνη έχουν στον μυαλό τους να ξεκινήσουν συζητήσεις μαζί του για πρόωση ανανέωση του συμβολαίου του, όπως έγινε και με τους Κώστα Παπανικολάου, Μουσταφά Φαλ και Σάσα Βεζένκοφ. Με τον Σλούκα πλέον να είναι μετά τον Παπανικολάου και ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας, αφού «κρέμασε» τα παπούτσια του ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος ο Σλούκας ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας 11,9 πόντους, με 48,8% στα δίποντα, 41.8% στα τρίποντα, 84,8% στις βολές, συν 5 ασίστ, 0,8 κλεψίματα και 2.2 λάθη. Και όλα αυτά σε 37 παιχνίδια, έχοντας ελαφρώς μικρότερο χρόνο συμμετοχής (24,5 λεπτά).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ