Ρήξη Παναθηναϊκού και Ευρωλίγκας!

Ρήξη Παναθηναϊκού και Ευρωλίγκας!

Οριστική είναι η ρήξη του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Ευρωλίγκα και όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι οι «πράσινοι» θα αποχωρήσουν από τη διοργάνωση!

Οριστική είναι η ρήξη του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαφώνησε με τον Τζόρντι Μπερτομέου και το καλοκαίρι οι «πράσινοι», όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσουν από τη διοργάνωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Μπερτομέου αρνήθηκε να θέσει σε ψηφοφορία διάφορα ζητήματα τα οποία έθεσε ο κ. Γιαννακόπουλος σχετικά με τη διαιτησία, τα έσοδα και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού να εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία του.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι στο πλευρό του Καταλανού αξιωματούχου της Ευρωλίγκας τέθηκαν και αρκετές ομάδες από το γκρουπ των μετόχων της διοργάνωσης, απορρίπτοντας το αίτημα του Τριφυλλιού και δημιουργώντας εξόχως αρνητικό κλίμα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι «πράσινοι» θεώρησαν παράλογη την απόφαση των ομάδων και του Μπερτομέου, έκαναν σαφές πως δεν συμφωνούν με αυτή τη διαδικασία και επιφυλάχθηκαν για περαιτέρω κινήσεις το καλοκαίρι, μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν.

Μάλιστα ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την ενόχληση και την οργή του με τους χειρισμούς της Ευρωλίγκας και του διευθύνοντος συμβούλου της και μέσω του instagram άφησε να εννοηθεί ότι η επόμενη χρονιά θα βρει τον Παναθηναϊκό στην αγκαλιά της FIBA και πιθανότατα στο Basketball Champions League.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού έκανε δύο διαφορετικά ποσταρίσματα. Στο πρώτο, αφού ανέβασε τη φωτογραφία με το λογότυπο της FIBA, σημείωσε: «Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκεί όπου το μπάσκετ θα έπρεπε πάντα να είναι… Οριστικό». Ενώ στο δεύτερο προειδοποίησε τη διοργανώτρια αρχή: «Ρε θα σας τελειώσουμε… Με τον Παναθηναϊκό δεν παίζει κανείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ