Η αγκαλιά του Ζοτς με τον Παπαπέτρου (vid)

Η αγκαλιά του Ζοτς με τον Παπαπέτρου (vid)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έπιασε δουλειά στην Παρτιζάν. Όλα όσα δήλωσε και η θερμή του αγκαλιά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, μιας και εντάχθηκε στην προετοιμασία της νέας του ομάδας Παρτιζάν.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στην κάμερα του PartizanΤv και αναφέρθηκε στις πρώτες του σκέψεις ως παίκτης του σερβικού συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Ο Αντετοκούνμπο, ο Ιτούδης και το πλάνο… 2024 της Εθνικής

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος. Η φιλοδοξία μας είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε ακόμα να μιλάμε για στόχους από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε γνωρίσει ο ένας τον άλλον και δεν έχουμε χτίσει τη χημεία μεταξύ μας. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε», είπε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για την πορεία της Ελλάδας στο EuroBasket.

«Ήταν άτυχο για μας. Χάσαμε μόλις ένα παιχνίδι και βγήκαμε εκτός τουρνουά. Έχουμε ένα σπουδαίο γκρουπ ανθρώπων και παικτών. Αυτά συμβαίνουν σε παιχνίδια νοκ-άουτ και πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ