Νέντοβιτς: «Ακόμη δεν έχω καταλάβει ότι θα αγωνίζομαι για τον Ερυθρό Αστέρα»

Νέντοβιτς: «Ακόμη δεν έχω καταλάβει ότι θα αγωνίζομαι για τον Ερυθρό Αστέρα»

Χαρούμενος για την επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νεμάνια Νέντοβιτς

Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα φαίνεται πως είναι για τον Νεμάνια Νέντοβιτς η επιστροφή του στην Σερβία για τον Ερυθρό Αστέρα.

Ταυτόχρονα μίλησε και για την εθνική του ομάδα που η κακή πορεία στο Eurobasket βύθισε την ψυχολογία των παικτών ενώ ανέφερε πως η αποθεραπεία που κάνει θα τον βοηθήσει για την έναρξη της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ράντονιτς: «Να δούμε πού βρισκόμαστε απέναντι σε ομάδες της Euroleague» (vid)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη μετακίνησή του στον Ερυθρό Αστέρα: «Αισθάνομαι σαν ένα παιδί που περίμενε 10 χρόνια για να συμβεί αυτό. Ακόμη δεν έχω καταλάβει ότι θα αγωνίζομαι για τον Αστέρα. Όταν αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας, όλα θα είναι διαφορετικά».

Για το Eurobasket: «Η ψυχική και συναισθηματική κούραση είναι το κυριότερο. Αυτό το Eurobasket είχε τόσο μεγάλη επιρροή σε όλους, μας βύθισε όλους ψυχολογικά. Ήμουν μέλος αυτής της ομάδας που έχασε τον ημιτελικό του 2015. Πιστέψτε με δεν ήταν το ίδιο πράγμα. Μπορώ να δω από τα πρόσωπα και των άλλων παικτών πως τους κόστισε. Όλοι τελείωσαν τη διοργάνωση και πήγαν με άδεια χέρια στις ομάδες τους».

Για τον τραυματισμό του: «Ειλικρινά θα με τρέλαινε εάν δεν δοκίμαζα κάτι. Αν απλά έπρεπε να κάτσω σε ένα ξενοδοχείο και να πάω στο Βερολίνο για το τίποτα. Θυμήθηκα αμέσως τις θεραπείες. Ήταν ενθαρρυντικό το ότι μου είχαν πει πως θα μπορούσα να παίξω στον ημιτελικό εάν πέρναγε η Σερβία. Εν τέλει δεν χρειάστηκε. Όμως η θεραπεία θα βοηθήσει πριν από την έναρξη της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ