Euroleague: Το αφιέρωμά της για το ντέρμπι των «αιωνίων» (vid)

Euroleague: Το αφιέρωμά της για το ντέρμπι των «αιωνίων» (vid)

Δύο μέρες πριν το "αιώνιο" ντέρμπι (10/11, 21:00), η Euroleague ετοίμασε ένα βίντεο-αφιέρωμα για την κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός προετοιμάζονται για το πρώτο τους παιχνίδι στο πλαίσιο της Euroleague, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ την Παρασκευή στις 21:00.

Οι άνθρωποι της διοργάνωσης με αφορμή το «αιώνιο» ντέρμπι, ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό βίντεο-αφιέρωμα το οποίο περιλαμβάνει θεαματικές φάσεις από τα παιχνίδια των δυο τους.

Επιπλέον, τρεις παίκτες των «ερυθρολεύκων» και τρεις των «πρασίνων» μιλούν στο βίντεο για το πώς ζουν το κάθε ντέρμπι.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο καθένας τους:

Ιωάννης Παπαπέτρου: «Παντού υπάρχουν ντέρμπι, αλλά εδώ ο κόσμος γίνεται τόσο φανατισμένος γι’ αυτά».

Βαγγέλης Μάντζαρης: «Όλοι ξέρουν πως είναι από τα καλύτερα ματς σε όλη την Ευρώπη. Σίγουρα τα πρώτα χρόνια όταν παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο του αντιπάλου είσαι νευρικός, αλλά συνηθίζεις και μας αρέσει να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα, ακόμη κι αν είναι εναντίον σου».

Γιώργος Πρίντεζης: «Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Είναι δύσκολο γιατί κι ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ισορροπία, κερδίζεις ένα ματς και χάνεις το επόμενο».

Νικ Καλάθης: «Σαν παίκτης σου αρέσει αυτή η αντιπαλότητα. Πας στην έδρα τους ή έρχονται στη δική σου και ξέρεις ότι θα γίνει πόλεμος».

Τζέιμς Γκιστ: «Νιώθεις την ενέργεια. Είναι… ηλεκτρισμός. Μπορεί να πηδάς τόσο, αλλά όταν μπαίνεις σε ένα γεμάτο γήπεδο πηδάς το διπλάσιο. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα, σαν να αγαπά το παιχνίδι περισσότερο από μας αλλά επειδή δεν μπορεί να παίξει περιμένει να το κάνουμε εμείς για εκείνους. Είναι από τις μεγαλύτερες μονομαχίες στον κόσμο, κάτι σαν κυνομαχία».

Ίαν Βουγιούκας: «Είναι ένα ενθουσιώδες περιβάλλον. Ακόμη κι όταν χάνεις ο κόσμος είναι δίπλα σου. Ένα ρητό λέει πως όταν ο αντίπαλός σου πεθαίνει εσύ ζεις».

Δείτε το:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ