Βατούτιν: «Θέλουμε τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα»!

Βατούτιν: «Θέλουμε τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα»!

«Ουδείς από τους εκπροσώπους των συλλόγων της Euroleague δεν σκέφτεται να θέσει ζήτημα αποκλεισμού της ελληνικής ομάδας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βατούτιν.

Τη σημασία του να παραμείνει ο Παναθηναϊκός στις τάξεις της Ευρωλίγκας, τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντρέι Βατούτιν. Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ζήτησε να επικρατήσει η κοινή λογική και οι πράσινοι να παραμείνουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και τον ιδιοκτήτη του, αξίζει να διαχωρίσουμε το συναισθηματικό κομμάτι από το επαγγελματικό. Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει πολλά χρόνια στη διοργάνωση, είναι συνεργάτης μας για την ανάπτυξη της Euroleague, ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία, με αφοσιωμένους φιλάθλους και παράδοση. Ουδείς από τους εκπροσώπους των συλλόγων της Euroleague δεν σκέφτεται να θέσει ζήτημα αποκλεισμού της ελληνικής ομάδας. Προσωπικά, θα ήθελα να επικρατήσει η κοινή λογική, να παραμεριστούν τα συναισθήματα και ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει στη διοργάνωση», κατέληξε ο Βατούτιν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ