Πρόβλημα για Παναθηναϊκό: Εκτός μάχης και με Ρεάλ ο Γουόλτερς

Πρόβλημα για Παναθηναϊκό: Εκτός μάχης και με Ρεάλ ο Γουόλτερς

Ο Νέιτ Γουόλτερς δε θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παραμένει στα πιτς ο Νέιτ Γουόλτερς.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στην Euroleague, με τον Αμερικανό πλέι μέικερ να τίθεται νοκ άουτ από την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: O Αραούχο στα… χνάρια του Ντέμη

Ο 31χρονος παίκτης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από θλάση και δε θα βρίσκεται στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς. Μάλιστα, ο Μαυροβούνιος τεχνικός των πρασίνων, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Αμερικανού ενόψει και του αυριανού ματς με τους Μαδριλένους.

«Αν συγκρίνεις τη δική τους κατάσταση με τη δική μας είναι ξεκάθαρο πως εμείς χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο μαζί για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Δυστυχώς, ο Ουόλτερς είναι εκτός και δεν θα παίξει απέναντι στη Ρεάλ, ενώ και ο Πονίτκα με τον Γκριγκόνις έχουν μόλις πέντε προπονήσεις με την ομάδα. Είναι σημαντικό για εμάς να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεάλ και παράλληλα να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα μέσα από τις προπονήσεις».

Θυμίζουμε, πως ο Νέιτ Γουόλτερς είχε απουσιάσει και από το Super Cup της Ρόδου, με τον Παναθηναϊκό να ηττάται στον τελικό από τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ