Παναθηναϊκός: Στο Βελιγράδι με στόχο την πρώτη νίκη της σεζόν

Παναθηναϊκός: Στο Βελιγράδι με στόχο την πρώτη νίκη της σεζόν

Την πρώτη νίκη της σεζόν θα ψάξει απόψε στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός (20:00, Novasports Prime), με την ομάδα του Ράντονιτς να αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στη «Χάλα Πιονίρ».

Μόνο νίκη θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» που δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αντιμετωπίζουν απόψε (20:00, Novasports Prime) τον Ερυθρό Αστέρα στη «Χάλα Πιονίρ», ψάχνοντας την πρώτη νίκη της σεζόν, μετά τις ήττες από Ολυμπιακό, Ρεάλ Μαδρίτης και Άρη.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεση του, τον Νέιτ Ουόλτερς που ταλαιπωρείται από θλάση στον λαγονοψοΐτη. Αντιθέτως, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Ντέρικ Ουίλιαμς ο οποίος παρότι χτύπησε στον τετρακέφαλο ταξίδεψε με τους «πράσινους» στη Σερβία.

Διαβάστε επίσης: Προχωράει του Μαρτίνς στη Γουλβς!

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Όπως πάντα παίρνουν ενέργεια από τους φιλάθλους. Παίζουν καλή άμυνα ενώ είδαμε ότι είχαν και ένα πολύ καλό ματς εναντίον της Εφές ενώ νίκησαν και στο τελευταίο ματς στην Αδριατική Λίγκα. Παίζουν με πολύ ενέργεια και με επαφές και πρέπει να είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι σημαντική η άμυνα, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί και στην επίθεση», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Ράντονιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ