Βεζένκοφ: «Το πιο σημαντικό είναι η νίκη»

Βεζένκοφ: «Το πιο σημαντικό είναι η νίκη»

Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζαλγκίρις, στάθηκε στην σημασία που έχει η νίκη για τους «ερυθρόλευκους» και όχι στην εξαιρετική του εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε ούτε από την απουσία των οπαδών του ούτε από αυτή του αρχηγού του και έκανε το 2/2 στην Euroleague επικρατώντας της Ζαλγκίρις με 90-80. Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με ένα τρομερό double – double (23 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 37 ranking).

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο 27χρονος πάουερ φόργοουντ, τόνισε πως αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη, ενώ επισήμανε πως το γεγονός πως δέχτηκαν τόσους πολλούς πόντους είναι κάτι που πρέπει να τους προβληματίσει εν όψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης: Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι 86-71: Την «κατάπιε» με παραλίγο… τριπλό Καλάθη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Ήταν περίεργο ματς χωρίς τον κόσμο, δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε Ρυθμό και φτάσαμε στη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι μας, αλλά δέχθηκαμε πολλούς πόντους και είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε γιατί ίσως στη συνέχεια μας κοστίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ