Αποκαλύψεις Καντέρ για Ολυμπιακό – Τι είπε για Παναθηναϊκό και Αντετοκούνμπο (vid)

Αποκαλύψεις Καντέρ για Ολυμπιακό – Τι είπε για Παναθηναϊκό και Αντετοκούνμπο (vid)

Οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, το... πλάνο Παναθηναϊκός και ο «εφιάλτης» Αντετοκούνμπο. Όλα όσα είπε ο Ενές Καντέρ.

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο Ενές Καντέρ ο οποίος το τελευταίο διάστημα δίνει συνεχώς συνεντεύξεις στη χώρα μας.

Αυτή τη φορά ο Τούρκος σέντερ μίλησε για μια ιστορία που είχε με τον Ολυμπιακό. Πιο συγκεκριμένα, ο Καντέρ αποκάλυψε ότι πριν από αρκετά χρόνια, είχε διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό, για μια ενδεχόμενη συνεργασία, η οποία ωστόσο δεν ήρθε ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Το απίστευτο με τον φετινό Ολυμπιακό στην Ευρώπη… (vids)

Παράλληλα, ο Τούρκος αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στον Παναθηναϊκό και στις σκέψεις επιστροφής του στην Ευρώπη, ενώ μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στο NBA, μαρκάροντας τον.

«Είναι γεγονός πως είχαμε συζητήσει με τον Ολυμπιακό, όταν ήμουν ακόμη μικρός. Αλλά τότε δεν ήξερα πολλά για τον Ολυμπιακό. Όσο για τον Παναθηναϊκό, πρέπει πρώτα να δω αν θα συνεχίσω στο ΝΒΑ. Αν το ΝΒΑ τελειώσει για εμένα, τότε θα σκεφτώ να έρθω στην Ευρώπη.

Όποτε παίζαμε με τον Γιάννη, ήταν πραγματικός εφιάλτης. Ήταν τόσο καλός, που προσαρμόζαμε πάντα το πλάνο μας στο να τον σταματήσουμε, γιατί ξέραμε ότι αν σταματήσουμε αυτόν, θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ, καλύτερος από τον ΛεΜπρον και τον Ντουράντ», ανέφερε ο Τούρκος σέντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ