Θα κάνει και άλλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός της Euroleague; – Τι αναφέρουν σήμερα οι NY Times για την ομάδα του Ράντονιτς

Θα κάνει και άλλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός της Euroleague; – Τι αναφέρουν σήμερα οι NY Times για την ομάδα του Ράντονιτς

Σύμφωνα με όσα γράφονται στην Αμερική, ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει ήδη σε μια ακόμη προσθήκη.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ήδη στο ρόστερ του οκτώ ξένους, ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Αμερική φαίνεται να προχωρά και στην απόκτηση ένατου παίκτη από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Οι Πράσινοι πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσαν τον Ντουέιν Μπέικον, τον οποίο και δήλωσαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφήνοντας εκτός τον Άντιου Άντριους, με το μέλλον του 29χρονου γκαρντ να είναι αβέβαιο, καθώς υπάρχουν φήμες αποχώρησης του.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς επιθυμούσε την απόκτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στο «4» και θα μοιράζονταν τη θέση με τον Ντέρικ Γουίλιαμς και τους Μαντζούκα – Χουγκάζ, με το όνομα του Τζέικ Λέιμαν να έρχεται στο προσκήνιο. Όμως μετά την απόκτηση του Μπέικον, το θέμα φάνηκε να «παγώνει».

Πάντως αναφορά από την Αμερική βάζει ξανά… φωτιά στην υπόθεση καθώς ο δημοσιογράφος των «New York Times» και του «Forbes», Άνταμ Ζαγκόρια, ανάρτησε το ρόστερ της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ για τα προκριματικά λογίζοντας τον Λέιμαν ως παίκτη του Παναθηναϊκού.

Προς το παρών δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για περεταίρω συζητήσεις του «τριφυλλιού» με τον 28χρονο φόργουορντ, όμως το ενδιαφέρον που είχε δείξει η ομάδα για εκείνον αφήνει όλα τα δεδομένα στο τραπέζι, ειδικά σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Άντριους.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ