Κόντος: «Όσοι είδαν το παιχνίδι, έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους»

Κόντος: «Όσοι είδαν το παιχνίδι, έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, εξέφρασε ανοιχτά τα παράπονα των «πρασίνων» για τη διαιτησία του αγώνα με την Παρτίζαν.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμα μία ήττα τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Euroleague, αυτήν τη φορά από την Παρτίζαν στο ΟΑΚΑ με 89-91, με τους «πράσινους» όμως να έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, όπως αυτά εκφράστηκαν από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρη Κοντό.

Ο Δημήτρης Κόντος, μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε πως «ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση», ενώ πρόσθεσε πως «ο κόσμος είναι αγανακτισμένος».

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς – Μουτέ 2-0 : «Έκλεισε» θέση στα προημιτελικά ο Στέφανος (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Όσοι είδαν το παιχνίδι σήμερα έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, το είδαμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέμε. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι μπορεί μέσα στα όρια της νομιμότητας για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση η οποία δυστυχώς μας ακολουθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όμως νομίζω ότι σήμερα όλοι είδαμε τι έγινε».

Επαναλαμβάνω ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό από αύριο το πρωί, από σήμερα το βράδυ για να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση. Ο κόσμος ειναι εξοργισμένος, το είδατε από μόνοι σας. Και το κυριότερο είναι ότι θα μείνουμε ενωμένοι για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ