Μπέικον: «Σπουδαία ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, ανυπομονώ να παίξω και άλλα ματς εδώ»

Μπέικον: «Σπουδαία ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, ανυπομονώ να παίξω και άλλα ματς εδώ»

Για το παιχνίδι με την Μπασκόνια (11/11), αλλά και την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, μίλησε ο Ντουέιν Μπέικον.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (11/11) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.

Για το ματς κόντρα στους «Βάσκους», αλλά και την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο Ντουέιν Μπέικον.

Διαβάστε επίσης: Ράντονιτς: «Έτσι θα νικήσουμε την Μπασκόνια»

«Δεν πρέπει να κάνουμε πάλι τόσα λάθη όπως με την Παρτιζάν στο ξεκίνημα του ματς. Με την Παρτιζάν δεν ξεκινήσαμε καλά, ανεβήκαμε στη συνέχεια και επιστρέψαμε. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να κάνουμε τη δουλειά μας. Nα δείξουμε αυτή την επιθετικότητα που είχαμε στο προηγούμενο ματς κόντρα στην Παρτιζάν και θα είμαστε εντάξει. Έχω περάσει χρόνο με τους συμπαίκτες μου και είμαι σε καλύτερη φόρμα. Θα είναι μια καλύτερη ευκαιρία για μένα, αφού θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση», ανέφερε αρχικά.

Για τη Μπασκόνια: «Μπορούν να σουτάρουν καλά, είναι κορυφαία επίθεση της διοργάνωσης. Σουτάρουν πάνω από 40% στο τρίποντο και πρέπει να τους οδηγήσουμε στη ρακέτα. Έχουν παίκτες σαν τον Χάουαρντ και άλλους σουτέρ. Πρέπει να παίξουμε άμυνα σαν ομάδα».

«Λατρεύω να βρίσκομαι εδώ. Σπουδαία ατμόσφαιρα για μπάσκετ. Οι fans δίνουν παλμό. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ και ανυπομονονώ να παίξω και άλλα ματς εδώ», είπε για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ