Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Τα χαρακτηριστικά του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε»

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Τα χαρακτηριστικά του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, έξηγησε το σκεπτικό που τον οδήγησε στην απόφαση για τον ερχομό του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην ομάδα.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μπει πλέον στην εποχή Ντούσκο Ιβάνοβιτς και ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, εξηγήσε πως κατέληξε στην απόφαση να προσλάβει τον πολύπειρο προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Τσιτσιπάς: «Παίζαμε στο ίδιο επίπεδο, αλλά έπρεπε να είμαι πιο προσεκτικός» (vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Έχουμε μια ενδιαφέρουσα περίοδο μπροστά μας. Αποφασίσαμε να πάμε με την πλειοψηφία των εγχώριων παικτών αυτή τη σεζόν. Επομένως, αυτή η ομάδα απαιτεί μεγαλύτερη και ισχυρότερη εξουσία. Δεν λέω ότι ο πρώην προπονητής έκανε κακή δουλειά, αλλά χρειάζεται εξουσία. Ο Ιβάνοβιτς θα θέσει όλους τους κανόνες του παιχνιδιού και όλες τις αρχές. Αν θέλεις ένα κορυφαίο αποτέλεσμα, οι μαμάδες και οι μπαμπάδες δεν μπορούν να σταθούν πίσω από αυτό. Χρειάζεται τεράστια πειθαρχία, η οποία είναι σε στρατιωτικό επίπεδο. Μόνο έτσι μπορείς να είσαι ομάδα

Τα χαρακτηριστικά του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε. Όπου κι αν δούλεψε, κέρδισε τρόπαια και είναι φυσικά ένας καταξιωμένος προπονητής της Euroleague. Όλα αυτά μας οδήγησαν στο Ντούσκο, αλλά δεν είχαμε και πολλές επιλογές

Δεν νομίζω ότι έγιναν μεγάλα λάθη, αλλά κάθε παιχνίδι που ήμασταν κοντά στη νίκη, καταλήγαμε να χάνουμε. Ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας εξαιρετικός, νέος προπονητής και περιμένω να συνεχίσει την πορεία της εξέλιξης. Είναι ένας πολύ αφοσιωμένος τεχνικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ