Τι είπε ο Μπαρτζώκας για την Μπάγερν και τους διεθνείς

Τι είπε ο Μπαρτζώκας για την Μπάγερν και τους διεθνείς

Στην ενέργεια που βγάζει η Μπάγερν στο παρκέ στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος σχολίασε και την κατάσταση με τους διεθνείς.

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο (17/11, 21:30) ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε ότι τα παιχνίδια κόντρα σε ομάδες του Τρινκιέρι είναι πάντα δύσκολα, μίλησε για την ενέργεια που βγάζουν οι Βαυαροί στο παρκέ, καθώς σχολίασε και την κατάσταση με τους διεθνείς που έδωσαν το «παρών» στον αγώνα της Εθνικής με το Βέλγιο.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για την προετοιμασία: «Ήταν ελλιπής γιατί μας έλειπαν τρεις βασικοί παίκτες στην περιφέρεια».

Για την Μπάγερν Μονάχου: «Ξεκίνησε άσχημα αλλά αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει καλό momentum. Έχει κερδίσει τα τελευταία ματς και ειδικά αυτό στο Βερολίνο είναι πάντα σημαντικό γι’ αυτούς, τους δίνει έξτρα ώθηση. Στο Μόναχο παίζουν με ιδιαίτερο τρόπο, βγάζουν ενέργεια, πιέζουν την μπάλα.

Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους για να είμαστε όπως πρέπει στο παιχνίδι. Δε συμφωνώ ότι είναι μία ομάδα που δε σφύζει από ταλέντο. Έχουν μεγάλο ρόστερ, όπως μου έχει πει και ο προπονητής της, το γερμανικό πρωτάθλημα απαιτεί μεγάλο βάθος γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια. Έχουν πολλές λύσεις στην περιφέρεια και μεγάλη εμπειρία μέσα στο καλάθι.

Πάντα είναι δύσκολα τα ματς με την Μπάγερν και λόγω του προπονητή της αλλά και της ομάδας, που διεκδικεί τίτλο συνέχεια στη Γερμανία και είναι στα πλέι – οφ τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Εuroleague, αυτό είναι σίγουρο, αλλά και το συγκεκριμένο, με τα δεδομένα της ελλιπούς προετοιμασίας μας χωρίς τρεις βασικούς το κάνει ακόμα πιο δύσκολο».

Για την πρόκριση της Εθνικής και τη συμμετοχή τριών «ερυθρόλευκων»: «Αισθάνομαι πολύ καλά και χαίρομαι που η Εθνική πέρασε και τρεις παίκτες μας είχαν σημαντική προσφορά σε αυτό. Χρειάζεται να συζητήσουμε μαζί τους, γιατί υπάρχει κούραση, ο Παπανικολάου έπαιξε 38 λεπτά, ο Λαρεντζάκης πάνω από 30, ο Λούντζης 20, σε ένα ματς που απαιτούσε μεγάλη ενέργεια, όχι μόνο σωματικά, αλλά και λόγω του στρες γιατί ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι. Συνήθως μετά από τέτοια ματς χαλαρώνεις λίγο, αλλά μετά από δύο μέρες πρέπει να ξαναπαίξουν. Θα μιλήσουμε μαζί τους στο Μόναχο όπου θα τους δούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ