Ράντονιτς: «Πολύ ποιοτική ομάδα η Βίρτους, να μην παίξουμε όπως με την Φενέρ»

Ράντονιτς: «Πολύ ποιοτική ομάδα η Βίρτους, να μην παίξουμε όπως με την Φενέρ»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα με την Μπολόνια, για την κάκιστη εμφάνιση των πράσινων κόντρα στην Φενέρ και για τους τραυματίες της ομάδας.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός ώστε να φύγει νικητής αύριο (23/11) από το ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπολόνια, για την οποία δήλωσε τα καλύτερα, ενώ παράλληλα στάθηκε και στην κάκιστη αμυντική λειτουργία που είχε η ομάδα του απεναντι στην Φενέρ.

Διαβάστε επίσης: Με Μέσι και… φουλ επίθεση κόντρα στη Σαουδική Αραβία

Όσα δήλωσε o προπονητής του τριφυλλιού:

Για τον αγώνα με την Βίρτους: «Αυτή την εβδομάδα έχουμε δυο αγώνες εδώ και το πρώτο ματς είναι κόντρα στη Βίρτους, η οποία είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Έχει μεγάλη εμπειρία, πολλούς καλούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή. Στα δυο τελευταία τους ματς έπαιξαν καλά κόντρα σε Αρμάνι και Βαλένθια. Μια από τις καλύτερες αμυντικά ομάδες. Θα πρέπει και εμείς να είμαστε έτοιμοι αμυντικά και να παίξουμε καλά και με ενέργεια και τα 40 λεπτά. Στην επίθεση θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να διαβάσουμε το παιχνίδι και να είμαστε αποτελεσματικοί».

Σχετικά με την διαφορετική εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός ανά παιχνίδι: «Στα δυο τελευταία παιχνίδια συμφωνώ πως είχαμε διαφορετική εικόνα. Με τη Μπασκόνια είχαμε καλή απόδοση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ίσως, ένα από τα καλύτερα φετινά ματς. Με τη Φενέρμπαχτσε η άμυνά μας ήταν τραγική. Μπορούμε να αναλύσουμε και τα δυο ματς, όμως θα πρέπει να δούμε πως αντιδράσαμε μετά από αυτό το ματς και θέλουμε να αντιδράσουμε και στον αγώνα με τη Βίρτους και να παίξουμε διαφορετικά. Μετά από αυτό το ματς θα μπορέσουμε να μιλήσουμε περισσότερο για αυτό το θέμα»

Για το παιχνίδι με την Φενέρ επιπλέον: «Σίγουρα στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε είχαμε μια κακή νύχτα στην άμυνα. Το έχουμε ξαναπεί. Αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Να μην ξαναπαίξουμε έτσι».

Για τους τραυματίες της ομάδας: «Αυτή τη στιγμή, ο Γκριγκόνις δεν παίζει στο συγκεκριμένο ματς. Όσον αφορά στον Παναγιώτη, θα δούμε. Σήμερα δε θα προπονηθεί και η απόφαση θα ληφθεί την ημέρα του αγώνα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ