Το στοιχείο της Αλμπα που… φοβίζει τον Μπαρτζώκα

Το στοιχείο της Αλμπα που… φοβίζει τον Μπαρτζώκα

Πού στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις που έκανε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων (24/11, 21:00) στο ΣΕΦ, για την 10η στροφή της Euroleague.

Το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους στο αυριανό εντός έδρας ματς με την Αλμπα (24/11, 21:00), για την 10η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας για την αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι η Αλμπα είναι πρώτη σε transition κατοχές, πρώτη σε transition πόντους και παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο.

Διαβάστε επίσης: Σφήνα-έκπληξη του Πέδρο Μαρτίνς για τον Σισέ

«Να περιμένουμε όλοι ένα δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα και συγκέντρωση, προκειμένου η ομάδα του μεγάλου λιμανιού να επιστρέψει στις νίκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν υπάρχει κάτι που κρατάς ή δεν κρατάς. Δεν μπορούμε να κρατάμε ότι μας συμφέρει και ότι δεν μας συμφέρει να το αφήνουμε στην άκρη.

Αυτή τη στιγμή χάσαμε ένα παιχνίδι, αυτό είναι δεδομένο. Ήταν ένα παιχνίδι που το ελέγξαμε σε μεγάλο βαθμό, οδηγώντας το σκορ για περίπου 32 λεπτά. Όμως, στο τέλος δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας, έτσι ώστε να το κερδίσουμε. Τους δώσαμε αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, ήταν ένα ματς που πάει πέρασε. Πριν την προπόνηση κάναμε μια ανάλυση με τους παίκτες για το που πρέπει να βελτιωθούμε και πως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και συμπαγείς σαράντα λεπτά στο παιχνίδι. Βλέπετε πως η Ευρωλίγκα είναι φοβερά ανταγωνιστική.

Όλοι παίζουν με μεγάλο κίνητρο, όλοι έχουν προσόντα, όλοι έχουν ικανότητες και κάθε ματς έχει μια συγκεκριμένη αγωνιστική προσέγγιση και ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο. Η Άλμπα είναι μια ομάδα που είναι πρώτη σε transition κατοχές, πρώτη σε transition πόντους, παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο, πασάρουν πολύ τη μπάλα και παρότι ξεκίνησαν με ένα καλό ρεκόρ, δεν είναι μια ομάδα που δεν προσπαθεί ή τα παρατάει. Και χθες ήταν μπροστά στο σκορ πέντε πόντους και τελικά έχασε στην παράταση.

Να περιμένουμε, λοιπόν, όλοι ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες μας σίγουρα το περιμένουν. Η Άλμπα είτε μέσα είτε έξω παίζει με την ίδια ικανότητα και το ίδιο πλάνο. Μια ομάδα που πασάρει πολύ πάντα δημιουργεί πρόβλημα. Έχει καλούς παίκτες και όπως έχω ξαναπεί όλα τα ματς της Ευρωλίγκας απαιτούν μεγάλη σωματική και πνευματική προσπάθεια για να μπορέσεις να κερδίσεις».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ