Πίτερς: «Πιστεύω ότι η Euroleague θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να έχει περισσότερες από είκοσι ομάδες»

Πίτερς: «Πιστεύω ότι η Euroleague θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να έχει περισσότερες από είκοσι ομάδες»

Σε συνέντευξη του ο Άλεκ Πίτερς υποστήριξε πως προβλέπει επιπλέον ανάπτυξη και αλλαγές στην Euroleague που να παραπέμπουν σε στυλ παρόμοιο του NBA.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Ένωσης των παικτών της Euroleague  έδωσε ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για  το σενάριο επέκτασης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε μορφή παρόμοια τουNBA.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ του Ολυμπιακού τάχθηκε υπέρ μιας τέτοιας ιδέας και υποστήριξε επίσης και το ενδεχόμενο αύξησης  των ομάδων στην Λίγκα.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο πλήγμα με Νεϊμάρ στη Βραζιλία!

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το πως βλέπει την Euroleague σε 5-10 χρόνια: «Πιστεύω ότι η EuroLeague θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να έχει περισσότερες από είκοσι ομάδες στις μεγαλύτερες και καλύτερες αγορές της Ευρώπης και τριγύρω».

Πρόσθεσε: «Περιμένω ότι θα υπάρχουν 60-70 παιχνίδια κανονικής περιόδου και κατόπιν όλο playoffs. Όχι άλλες περίοδοι διακοπών. Θα αυξηθούν τα ταξίδια, τα παιχνίδια, οι υποδομές. Αν πιστεύεις πως είσαι το καλύτερο μπασκετικό προϊόν στην Ευρώπη, οφείλεις να το διοικείς. Πιστεύω ότι η EuroLeague μπορεί να φτάσει εκεί».

Για την προσωπική του εμπειρία από την συμμετοχή του στην Euroleague είπε πως έχει λατρέψει κάθε χώρα που έχει ταξιδέψει να παίξει μπάσκετ και τόνισε ως την «καυτή» έδρα, αυτήν της Μπασκόνια καθώς όπως είπε:   «Δεν σταματούν να φωνάζουν από την αρχή ως το τέλος», «όταν εκτελούσα βολές η μπασκέτα έτρεμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ