ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός πρώτα νίκησε την Μπασκόνια, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε 2η κολλητή νίκη, αφού τον πόνεσε πολύ η απώλεια από τη Φενέρμπαχτσε με 30 πόντους διαφορά (107-77). Έτσι το σερί της ομάδας διαμορφώθηκε στο 2-6, πριν τη 3η νίκη απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια Με κορυφαίους και πάλι τους Ουίλιαμς και Ουόλτερς, η ομάδα χρειάστηκε και την παράταση για να φτάσει στο τελικό 88-85. Μεγάλα σουτ στο τέλος από τους πράσινους, που έβγαλαν… ψυχή και πήραν μια πολύτιμη νίκη, μπροστά στο κοινό τους.

 

Η Βιλερμπάν βρίσκεται στη 14ηη θέση της βαθμολογίας μετά τις τρεις κολλητές απώλειες από Ζαλγκίρις, Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν. Στην τελευταία μάλιστα, ηττήθηκε για έναν πόντο (74-75) αδυνατώντας να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε στο τελευταίο λεπτό. Πρώτος σκόρερ για τη γαλλική ομάδα ο Ντε Κολο (15 π.), με τους Μάθιους, Φαλ και Καχουντί να ακολουθούν. Η γαλλική ομάδα βγάζει… θέματα σε άμυνα και επίθεση τον τελευταίο καιρό και αυτό , τελειώνοντας με διαφορά 30 πόντων. Μακριά από την έδρα της, τρέχει επιμέρους ρεκόρ 2-2, αφού έχει γνωρίσει απώλειες στις έδρας των Ζαλγκίρις και Παρτιζάν, στη διοργάνωση.

Η αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βιλερμπάν είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Παρασκεής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ