Σημαντική εξέλιξη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Συνάντηση FIBA και Euroleague για τα παράθυρα

Σημαντική εξέλιξη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Συνάντηση FIBA και Euroleague για τα παράθυρα

Ο πρόεδρος της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, θα συναντηθεί την Τρίτη (6/12) με ιθύνοντες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπάσκετ, με στόχο την επίλυση του προβλήματος με το πρόγραμμα και τα παράθυρα των εθνικών.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια φαίνεται πως FIBA και Euroleague στοχεύουν στο να βρεθεί μία κοινή γραμμή και να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα που ταλαιπωρεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ σχετικά με το καλεντάρι και τα παράθυρα για τους αγώνες των εθνικών ομάδων εν μέσω υποχρεώσεων της Euroleague.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 6/12, ο πρόεδρος της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και ο Μάρσαλ Γκλίκμαν γενικός διευθυντής της EuroLeague, θα συναντηθούν με τους ιθύνοντες της FIBA στα γραφεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στη Γενεύη.

Διαβάστε επίσης: Ο «κακός δαίμονας» του Ολυμπιακού: Βλέπει «ερυθρόλευκα» και… αφηνιάζει! (vids)

Εκεί θα τεθούν αρκετά θέματα στο τραπέζι, με πιο σημαντικό ασφαλώς αυτό που απασχολεί και αφορά τον περισσότερο κόσμο, τα παράθυρα και γενικότερα όλο το πρόγραμμα της FIBA με τους αγώνες των εθνικών ομάδων που συμπίπτουν με τα παιχνίδια της Euroleague με αποτέλεσμα παίκτες και προπονητές να γίνονται «μπαλάκια» ή να υπάρχουν άλλα ζητήματα με ομάδες που δεν αφήνουν τους διεθνείς τους να αγωνιστούν

Θυμίζουμε πως η Ομοσπονδία έχει κάνει ήδη ένα βήμα προς τη σωστή πλευρά τον Νοέμβριο όταν και αναπροσάρμοσε τις ημερομηνίες των αγώνων της για να διευκολύνει κάπως τους παίκτες.

Αναμένεται λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον τι θα προκύψει από αυτήν τη συνάντηση, η έκβαση της οποίας μπορεί να είναι καθοριστική για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ