«Καζάνι» που… βράζει η Παρτιζάν: Οπαδοί «επιτέθηκαν» σε Ομπράντοβιτς και παίκτες

«Καζάνι» που… βράζει η Παρτιζάν: Οπαδοί «επιτέθηκαν» σε Ομπράντοβιτς και παίκτες

Λίγες μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα για την Euroleague, η κατάσταση στο στρατόπεδο της Παρτιζάν είναι έκρυθμη με τους οπαδούς να τα βάζουν με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και με τους παίκτες.

Μπορεί η Παρτιζάν να «έσπασε» το σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη σε Euroleague και Αδριατική Λίγκα επικρατώντας άνετα της Μπούντουτσνοστ με 106-77, ωστόσο οι οπαδοί φαίνεται πως είναι τρομερά απογοητευμένοι με την ομάδα τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση βρέθηκαν μόλις 5.778 φίλαθλοι, αριθμός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης για φέτος. Και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο φρόντισαν να εκφράσουν με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους.

Διαβάστε επίσης: Στο πλευρό του Πελέ οι Βραζιλιάνοι (vid + pics)

Μερίδα των οπαδών της Παρτιζάν, ανάρτησε πανό με σύνθημα κατά των πολλών ξένων παικτών που υπάρχουν στην ομάδα με κεντρικό σύνθημα το «αφήστε τους Σέρβους να παίξουν».

Στο στόχαστρό τους επίσης βρέθηκε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Σέρβο προπονητή να τα… ακούει για τα καλά για την πορεία της ομάδας. Και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον «Ερυθρό Αστέρα» για την Euroleague (8/12).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ