«Ο Βεζένκοβ είναι το καλύτερο 4άρι στην Ευρώπη»

«Ο Βεζένκοβ είναι το καλύτερο 4άρι στην Ευρώπη»

Αποθέωση για τον Σάσα Βεζένκοβ σε γνωστό podcast!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάσα Βεζένκοφ γνωρίζει την αποθέωση τους τελευταίους μήνες. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού διανύει μια τρομερή περίοδο με τα Ερυθρόλευκα, έχοντας κερδίσει δικαίως τους πάντες με τις τρομερές εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Αυτή τη φορά, ο Βούλγαρος δέχτηκε την αποθέωση από τον γκαρντ της Καρσίγιακα, Έρικ ΜακΚόλουμ. Ο Αμερικανός μίλησε στον γνωστό podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας, μίλησε για τον Βεζένκοφ και τον αποθέωσε για τα όσα έχει καταφέρει τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε επίσης: Χακίμ Ζίγιες: Από το… σπίτι στο Κατάρ, ένα τσιγάρο δρόμος

«Ο Βεζένκοφ είναι ξεχωριστός. Είναι το καλύτερο 4άρι στην Ευρώπη αν βγάλεις έξω τον Μίροτιτς, ο οποίος είναι περισσότερο… 4,5άρι.

Ο Βεζένκοφ είναι τρομερός σουτέρ και συνήθως αυτοί που σουτάρουν καλά δεν παίρνουν ριμπάουντ. Εκείνος όμως έχει 8 ριμπάουντ ανά αγώνα ενώ εκτελεί από το τρίποντο με 41%, από τις βολές με 87-88% και από το δίποντο με 67%.

Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα 4άρια είναι ότι έχει τρομερά γρήγορο release. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά δεν γίνεται να βελτιωθείς τόσο τρομακτικά σε 4-5 χρόνια. Το αξίζει και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί στο NBA. Με το ύψος του στο 2,06 και με το σουτ που έχει, ταιριάζει στο σύγχρονο NBA. Το Σακραμέντο θα έρθει να τον πάρει αμέσως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ