Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό 94-95: «Άλωσαν» την Μαδρίτη οι Γάλλοι

Ρεάλ Μαδρίτης – Μονακό 94-95: «Άλωσαν» την Μαδρίτη οι Γάλλοι

Με τον Μάικ Τζέιμς να κάνει... όργια η Μονακό επικράτησε με 95-94 της Ρεάλ Μαδρίτης στην παράταση, συνεχίζοντας στο κατόπι της πρωτοπόρου Φενέρμπαχτσε.

Η Μονακό έδωσε τέλος στο σερί των 6 νικών της Ρεάλ, υποχρεώνοντας τη στην τέταρτη εφετινή ήττα της και τρίτη εντός έδρας. Οι Μονεγάσκοι επικράτησαν με 95-94 στην παράταση (88-88κ.α.) των Ισπανών, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 9-3 και παραμένοντας στο κυνήγι της πρωτοπόρου Φενέρ.

Σε ένα δυνατό ντέρμπι επί ισπανικού εδάφους, η Μονακό όχι μόνο δεν τα παράτησε ποτέ, αλλά είδε τον Τζέιμς να κερδίζει… τετράποντο (τρίποντο και φάουλ) στα 4.3΄΄ για τη λήξη της κανονικής διάρκειας γράφοντας το 88-88 και στέλνοντας το ματς στην παράταση, εκεί όπου ο Αμερικανός χάρισε στην ομάδα του την ανατροπή και την οδήγησε στο σπουδαίο «διπλό».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 90-77: Δίδυμο… φωτιά Μπέικον-Λι, «έκαψε» τους Ιταλούς

Πρωταγωνιστής των νικητών ο συνήθης ύποπτος Μάικ Τζέιμς με 28 πόντους, ενώ ο Τζόρνταν Λόιντ (19π.) αποχώρησε σε φορείο και με μάσκα οξυγόνου δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας, όταν σε διεκδίκηση ριμπάουντ χτυπήθηκε από τον αγκώνα του Γιαμπουσέλε. Από τη Ρεάλ ξεχώρισε ο Ντζάναν Μούσα με 24 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 48-45, 62-65, 88-88κ.α., 94-95 παρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ