Ρεάλ Μαδρίτης : «Ναι»  του ΚΑΣ για γυρίσματα στην Ακρόπολη

Ρεάλ Μαδρίτης : «Ναι» του ΚΑΣ για γυρίσματα στην Ακρόπολη

Το «πράσινο φως» άναψαν ομόφωνα τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου στο αίτημα του ισπανικού συνεργείου «Real Madrid TV» για χορήγηση άδειας κινηματογράφησης στην Ακρόπολη.

Θετική ήταν η απάντηση του ΚΑΣ στο αίτημα της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να προβεί σε γυρίσματα στην Ακρόπολη με αφορμή τις αναμέτρησης της ομάδας με τον Παναθηναϊκό για τα πλεί οφ της Ευρωλίγκας.

Για την ακρίβεια το κανάλι της βασίλισσας, «Real Madrid TV» ήθελε να κάνει τρίωρο γύρισμα μεταξύ 17-19/04 στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης με σκοπό να χρησιμοποιήσει πλάνα στην τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων με τον Παναθηναϊκό.

Να σημειώσουμε ότι τα πλάνα αφορούν κινηματογραφικές λήψεις και γενικά πλάνα χωρίς συμμετοχή προσώπων και κειμένων αφήγησης.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό στη σύσκεψη από τους ανθρώπους της Ακρόπολης, πάνω από 100 σχετικά αιτήματα περνάνε ετησίως από το Συμβούλιο κι επειδή το σπουδαίο μνημείο αποτελεί κομμάτι παγκόσμιας κληρονομιάς, είναι απαραίτητο να περάσει από το ΚΑΣ, όπως ορίζει ο αρχαιολογικός νόμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ